KONFIRMAATON

Skoldagen i går var inte så rolig planerade för det mesta. Sen efter skolan åkte vi den gryma bussen som kallas för suderbuss :)
Gösta är fett grym , men iaf vi åkte till rone för att vi skulle tränna till kofirmationen kvällen vi hade igår som vi skulle redovisa vad vi gjort under dom här 2 åren. Jätte roligt , det går inte att beskriva hur roligt. Och jessica är en jätte söt tjej , började gråta i kyrkan efter som det var så roligt sjöng lite fel (A) så då blev det roligt ! <3 efter det var det mat och sen efter det var det uppvisning för våra föräldrar , jätte pinsamt. Men det gick bra. Efter denna långa saken så åt man lite i kyrkan men vi andra såg på gammla bilder på oss under dom här 2 åren vill ha dom bildern på en skiva. Hoppas man kan  få det :D efter det var slut var det bra att åka till alva till amalia och olivia danne och leonard efter ett tag så kom moa. jag och danne bildade ett gäng ;)
men kvälen var jätte roligt vissa tider. och idag vaknade man kl halv 10 och åkte typ hem, i morgon blir det sisat kofirmation saken. vi ska kofimera oss, WOW! ;D
Och en jätte rolig sak jag ska typ på en data i julklappa :D <3333
tack för kvällen orkr inte lägga in bilderna nu , så jag lägger in dom på bilddagboken :) <33

Kommentarer






















Follow my on Bloglovin







Trackback