torsdag fredag ,

Först ska jag tacka jessica för att hon finns för att jag kan prata med henne! och du kan alltid prata med mej med! Älskar dig jessica gärdek.

och dagen innan så var du sur men jag vet inte om det var på mig du var det men så kom du inte dagen efter Häller :(
I går hände det massvis med saker , först var det lite upp och ner.. men det gick väll som det gick.  och sen hade vi foto det var helt okej jätte snygga bilder och fick jätte många och skratta. det var härligt. och sen på slutet var vi ute i rengnet och sa hejdå till moa sen så gick jag och sara och jonathan och emil in i skolan och pratade lite. och efter ett tag var emil tvungen att gå och sara så då väntade jag med min bror efter som vi skulle prata med monica. när jag pratade med henne så vart det okejj , inte helt nöjd med allt. men men lite bra saker iaf. men gick jjobbigt som fan när mamma och pappa ska sitta och gnälla! och efter det var det bara att åka hem och sen i väg igen! Först bowling det ätte bra! sen vart det ner på hemse och sen till moa och sova vid henne.
alltid lika kul att vara med dej!
Idag...Dagen sög så var det bara, allt sög. på engelskan så såg vi the ring. ingen tycket den var läskig men dom är störda.och efter det hade vi språk , inget roligt som man vill ha. och det söög! och sen var det mat det var inte häller så kul! sen efter det svenskan sög! och sen vart det gympa det kan jag inte säga att det sög men asså jag skulle typ vara med pia på gympan för fanny och amalia och moa inte hade med sej några kläder eller hade men orkade inte. så jag fick då ta och vara med henne. men jag vill ju försöka ungås med dej så mycket som det går men inte när man är med pia! men men lite fick jag prata men inte det jag ville säga! och sen så vart det bara matten och sen sög typ oxå! fast jag gick emd nikolina och amalia och sen skulle amalai gå in och säga nea kan du komma ut. det här var amalia hej har du nea här. och hon knackade inte.. haha , och sen vart det väll inge mer...Annika som har bild åkte vär buss hem. vi bah jaaaaaaa! :D eller inte! först satt hon där med sin mobil och då fick jag hjälpa henne med den. och se efter ett tag frågar hon stannar de där ... jag och jonathan bah jo.. hon bah bra ..., sen åker vi för bi hon bah men den stannar inte vi bah men den ska bara runt där ner och nu vet vi vart hon bor typ garnne med oss :O
Och snart komemr moa! <3



Kommentarer

Whaat?! Får ni se The Ring på ENGELSKAN?! Vi får bara se på tråkiga filmer..

Hahhhahaha ,jo det får vi eller vi sa att det är ju halloween så vi vill se en läskig film på engelskan per tyckte det var okej bara det inte var så mycket blod i den ;)























Follow my on Bloglovin







Trackback