hjälp ?

kom just in från solen men ska snart ut igen , snart brukar bussen var i här om nu jag skulle vara i skolan men det är jag inte. sol sol , snart sommar som kommer. då händer det mycket tycker jag iaf.

 på tal om min vissningsbild på bloggem är helt cp och går inte att ta bort hjälp mig ? hur mår ni då ? själv mår jag skit bara bara för det är sol och då blir jag glad. så det känns bra att jag mår bra. nu ska jag ner och äta glass sen ska jag ut till solen igen vi hörs senare sötnosar
        .

Kommentarer

svar: gå in på den här länken, http://mahuldan.blogg.se/2008/august/angaende-bloggdesigner.html#comment men priset kan disskuteras beroende på hur mycket som ska göras!

sv; okej :)

gör inte så mkt :)

göra idag då?

de va ju tur, :)

vad gör du nu?

GRATTIS! :) Du är en utav finalisterna till veckans blogg. Du får ragga röster hur du vill men man får bara rösta 1 gång/person. På fredag räknar jag rösterna, och vinnaren får ett inlägg med bild, text och länk hos mig. Vinnaren får även en länk i min meny som "veckans blogg". Lycka till :)

Härliga bilder! ^^



Kram

L. [:

underbara bilder

man ska ta bort en kod i kodmallen, men kanske inte hela bilden bara adressen inom en parantes för om du vill byta måste du ta samma kod igen och det är onödigt. men du vet vilken kod adresset fins i om du får syn på nån ställe där det står "din profilbild" tror jag.



jag mår också bra:D och mest för att det är sol, det får mig att inse hur underbart sommaren kommer att bli.

sköna bilder!

fina ögon ;O

fin blogg:d

oj, vad långa ögonfransar ;O ! Ge mig ;) !























Follow my on Bloglovin







Trackback