rättegång med klassen.

våran klass åkte in till visby för att se rättegång som vi skulle göra i 7:an , och jag var inne i det och ville se hur det går till och allt. när vi kommer in säger läraren vi möts här om en timme när vi kommer tillbaka säger han att vi inte får komma in och se hot mot tjänsteman. och varför ska man tro på det ? vi har alltid hört sånt hela tiden men det var sant nu. så vi fick ta en som var klockan 13:00 istället och vi som skulle få sluta då och åka hem. vi gick ner på JC och köpte byxor till moa. när vi kommer tillbaka så går vi in och väntar. sen när vi kommer in i salen så ser den anurlunda ut. han börjar prata om en som har drukit och kört efter han fick 1 månad fängelse och sen så kom inte han som skulle få dömden så det var jag jätte besviken det sög. handlade kläder till rohan och sen åkte vi hem , jag och moa var kvar på hemse och pratade om Praoen.

när jag kommer hem säger pappa vad är det här , vad har du gjort ? det är ett brev från polisen , nu måste du säga vad du har gjort. jag blir jätte rädd och river upp det. sen när jag öppnar det så är det bara från mobilen att jag har anmält den sen säger jag vem som fick en månad dömd , pappa frågade direkt vad heter han ? och då sa jag vem det var. pappa sa till slut men han jobbade idag och jag såg han. (dom jobbar på med samma sak)

Byxorna moa köpte.

<3

slutet av dagen på hemse slöt med en glass.

Kommentarer

lite roligt :)

haha1

sv: jo, det är bra! :D

vad gör du då?

Så fina blommor på din header! ^^

Hur har din dag varit?

ja verkligen! hur mår du?:)

jag fattar int ?:O vet du vem som snodde din mobil ?=

då har ni alltså många djur? :)

varsågod :)

älskar den där glassen (A) :D

jo bara bra!:)

gott med glass:D

jahaja:) ny mobil?:D jag har inte varit så aktiv på några dagar hihi=)

mums 88

det är bra! va har du gjort idag?

spännande med rättegång

SV; varsågod :)

inga problem :)

jag har ätit två glassar idag :)

vad är din favorit bok?:)

va det ngn som snodde din mobil?

Gott med glass.

va också på rättegång när ja gick i 9:an och fick typ samma besvikelse, man ville se ngt spännand så dyker inte personerna upp så de blir typ bara tråk av saken ;p

Däremot har jag suttit i en rättegång och vittnat och de e ngt jag aldrig mer vill göra, efter det förstod ja vrf vissa inte tyker upp, fyfan skit hemskt att sitta där och alla glor och dömmer och man ska prata och minnas allt.

de blir bara en massa strul med rättegångar, avbokas typ hela tiden, glassen där är otroligt god :)























Follow my on Bloglovin







Trackback