försökte fixa bloggen.

ikväll har jag försökt gjort om min blogg men gick inte så bra.. vill ändra på lite saker skulle skaffa en liten text under min v-bild i menyn men texten kom över bilden så jag sket i det. jag kan inget om bloggar det är jätte tråkigt jag vill kunna jätte mycket. har gjort om lite bilder , och fixat till lite men det gick inte så bra. jag behöver gå en kurs för att fixa min blogg. hhöh. vad har ni andra gjort ikväll ? har inte frågat vad ni gjort idag så ni kan ju skriva ner lite om ni vill. men det finns ingte så mycket mer att skriva. men ni som inte är lediga ni får ha den bra dag imorgon och det får ni andra oxå.

Kommentarer

taack så mycket!=) <3

Tack själv.

sv: heh, skrev jag verkligen så många svar? men det är för att du kommenterar så mycket hos mig:D uppskattar det verkligen.



stackarn som får inte till designet, men hoppas det fixar sig. Det blev iaf fint:)

och ikväll har jag gjort hipeband, ätit chokladpudding och gladd, blogat och kollat på tv.

Svar på din kommentar :):

Jag är sur på typ vissa, som tror dom är något och det gör mig as sur :) haha

Men det är inget speciellt.

Nej jag kan ingenting om att fixa bloggen heller. Värdelös är jag! Haha.



Idag har jag haft balträning i två timmar. Kaos då vi är ungefär 200 par i en relativt liten sal. Snurrade och blev helt yra också.. Sedan har jag sett på film tillsammans med min pojkvän "Fools Gold" såg vi. Sedan har jag suttit här hemma med en bok uppslagen framför mig med har inte läst en rad. Jag skjuter jämt upp plugget.



Vad har du gjort idag med än att fixa bloggen?

Svar: jaså? jag vet inte hur dålig du är på det, men jag är oduglig. jag kan ju låtsats att det är jag som gjort min header själv. haha, fast det vore lite taskigt mot min kompis som fixade den.



jaa timmarna bara rinner iväg, jag kan få panik på sånnt ibland. tänker att livet faktiskt inte är så himla långt. låter ju lite negativt egentligen. så det känns som om jag alltid vill ta vara på tiden och hitta på massa saker så att jag kan sitta på mitt rum om 50 år och vara nöjd med vad jag gjort i livet. hahaha



Sugen på att lära dig Lauren Condrads sminkning?

Kolla in mitt senaste inlägg som hjälper dig på traven! :)



Kram

/LM

Jag tycker det blev bra :-) Gjorde om min idag med, vad tycker du?

Joh, det är klart jhag vet att du finns :)

Det upskattar jag.

Vi måset hitta på något snart.

Saknar diiig.. <3

I veckan kanske? :D

var har du gjort bilden då :)) <3

Tack! Hoppas du får en bra måndag, vad du än ska hitta på :-)























Follow my on Bloglovin







Trackback