mest aktiva ??

det är ju nästan godmorgon. tänkte ta och skrva ett inlägg för jag har inget annat för mig. tänktre fråga en fråga . hur kommer man med i mest aktiva ? måste man ha någon viss sak eller ? sen sitter jag och försöker få snygga header men fattar inte riktig bara hur men ska be min bror när han kommer hem tror jag. känns så tomt utan han hemma. gammal bild på mig men jag är inte blond jag är född till brunett. men det är en gammal bild sen typ förra året när jag sitter och pluggar.och sen blir det ännu en sommar bild. vi hörs senare alla sötnosar!

Kommentarer

Du passade bra med blont hår också, men brunt ser bäst ut på dig. Och nej jag vet inte hur man blir den mest aktiva, kan tänka mig att man måste ladda upp många inlägg för att komma upp på den listan. Men du laddar upp ofta så jag kan tänka mig att du kommer upp på listan snart :D

ah okej:)

Sv: hehe ja : )



jag ligger med på mest aktiva idag :$

sv: ehhe okej : )

varför vet jag inte. man lär väl ha lite läsare och kommentarer kankse : )

jag unrar också xD

du passade i blont också:)

jag tror det är båda hur många inlägg man gör och hur många kommentarer man får. Men inte hur mycket man kommentarar själv, för om jag skulle komemntera bara hos kända bloggar som svarar inte skulle jag inte bli aktivare för det.

Du kommer med på mest aktiv listan då du uppdaterar mycket dagligen (som jag gjorde förut, 20 inlägg /dag) & kommenterar mycket hos människor. Gör så, så lovar jag att du kommer med på aktivlistan :-)



Hoppas förövrigt allt är bra med dig. Har inte haft tiden att sitta och läsa din blogg, men tar igen allt nu. Och har som sagt slutat blogga med min förra blogg, har en privat blogg nu som bara mina närmsta tar del utav.



Lycka till med bloggandet, i'll stand by your side babe! Pusss / anki.

Hoppas du får en fortsatt trevlig fredag :)

Kolla gärna in min foto blogg.

det handlar inte bara om hur mycket du skriver utan hur många som kommenterar din blogg och hur många du svarar till. bara att kämpa på, jag var på den listan i somras av ren slump tror jag:D























Follow my on Bloglovin







Trackback