<33

helllooo , hur är det med er ? själv så är man lite sjuk men går ändå i skolan.. skolan idag sög.. och efter skolan så skulle jag vara kofirmation ledare för dom som är mindre än mig. det var helt okej. vi var inna där som alla döda brukar vara men det fann inga när vi var där. men det var lite ledsamt en då för jag tänkte på min farmor. och farfar hoppas du haft en bra dag. och grattis på 80 årsdagen!

bilden är på mig moa fanny pappa och farfar! efter det så gick jag och moa och träffade stefan.. lite trygt efter som han var så sur.. men vi gick hem till han efter ett tag. och vi älskar deras familj. visst moa ? sen på vägen hem i bilen kan jag bara säga att jag hatar pappa.. fattar inget. men det var ju min dag.. och efter som ni läser detta vill jag ju veta om eran dag! vad har ni gjort ? <3

Kommentarer

svar; awuuuuuuee tack såå mkt ;)

sv: jaha, har du dansat, så kul, vad för dans då?:D



du har så fina ögon!

idag har jag haft dans, sen gått på stan igen som igår. Käkat god amackor med min kompis:) och suttit vid datorn i biblioteket.

sv: usch, jag känner jag också att jag kan bli sjuk, men hoppas att inte. Har ändå inte tid för det just nu=)

sv: haha, avis, men det behöver du inte va, du är också söt:) och jag har också mina fula dagar, då vill man inte se ut som mig nej.

nej det är ingen höjdare =/























Follow my on Bloglovin







Trackback