hittade låten /GODMORGON!

Det var den här låten jag letade efter jätte länge men min lilla syster kom på den till slut tack , lyssna på den vad tycker ni om låten. på något sätt tycker jag den är skön , men vet inte bara hur. idag är det tisdag och det betyder att vi har rätt mycket rast i skolan. sen i kväll är det föräldrar möte med våran klass.hinner inte skrvia så mycket mer för att jag ska hinna göra annat också ha en jätte bra tisdag & GODORGON!

Kommentarer

godmorgon! :D



sv : Okej tusan! :(:(

Godmorgon sötnos =)

hahah jag blir så glad när jag har den låten xD

Varför vi är anonyma och lämna ut andra anonyma är för att annars kan de bli kränkning och förtal och de är inget vi vill stå i rätten med! :D Glaad vi bli, PUSS PÅ RUMPAN! /Gummifitt-an

=)

god morgon tjejen!

allt bra denna kalla tisdag? :P

jaa eller hur :)

Hej :)

haft en bra helg?

Sv: Jo, jag sov nog allt för gott, har vänt på dygnet verkligen så jag vaknade typ för en halvtimme sen! :S Inte braa alls. Måste vända tillbaks de igen!

SV: Japp :D

Hiih =) Allt bra med dig idag? :D

Svar; haha eller hur ! :D

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)

(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

aa precis (=

haha:)

japp :)

Kika gärna in i min blogg, en naturbruksstuderande avgångselev som skriver om allt från balklänningar till känslorna som dyker upp när det är dags att skiljas från sin "familj"!



/ Jeanette

den är skön den låten:)

FAN VAD JAG OCKSÅ HAR LETAT EFTER DEN LÅTEN !

äntligen, tack bea !! :)<33333























Follow my on Bloglovin







Trackback