mina dagar springer iväg



Dom här bilderna är ifrån onsdagen som jag har skrivit i inlägget under. Vi var på stranden badade, riktigt kallt och sen var vi ute på Enholm och grillade. Riktigt mysig kväll, måste jag säga. (läs mer i inlägget under)


I torsdags när vi vaknade, började Totte och Kevin fixa golvet i stugan som snart är klart. Jag och Emma tog en sväng hem till stenkyrka och fixade oss, senare mot kvällen åkte vi till Slite åt mat och kollade på bilar. Rikigt bra kväll och den var lugn också, vi var vakna till tolv för att säga grattis till min älskling som fyllde år.

I fredags den 29 juli fyllde min älskling år, vi vaknade runt tolv tiden. Åt frukost och fixade oss, sen in till visby för att köpa lite saker. Jag köpte en hårdisk till alla mina bilder och det behövdes verkligen. Senare på kvällen tog vi det lugnt, dagen bara flög iväg och inget speciellt på hans födelsedag. (ingen bild sen dagen)



Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II & Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag är dålig på att uppdatera min blogg, men när jag väl har tid och det är dåligt väder är jag duktig på att uppdatera min blogg. Jag har vart ledig och var tvungen att njuta av all frihet ett tag för att kunna njuta av sommaren.

Lördagen då var några i släkten hemma hos Totte för att fira han. Senare mot kvällen åkte Emma, Kevin och Simon så det blev bara jag och min älskling kvar hemma hos han. Vi såg film, lagade mat och somnade rätt tidigt den dagen för att orka med söndagen. (inga bilder från lördagen, men det fanns knappt något att ta kort på)

I söndags/igår vaknade vi lagom tid av att simon står och knackar på stugan. Då var det dax att åka till Kneippbyn för att leka av oss lite. Vi badade mest och tog lite bilder, senare åkte vi vidare åt mat och sen åkte alla Gokart i Visby. Dom är mycket bättre än dom som är på Kneippbyn iaf. Senare vidare till Bro och kolla på lite bilar och sen var det bara att åka hem och sova för idag har jag jobbat. Det gick rätt bra, bara lite trött nu blir det att säga hejdå till bästa Emma som åker bort ett tag imorgon.

Det här var lite kort om mina dagar med min älskling och annat folk, jag har haft det riktigt bra och nu ska jag försöka bli bättre i bloggen. Svara på kommetarer när jag kommer hem till pappa, jag tackar allt folk för denna vecka och på börjar en ny bra vecka.

Kommentarer

TEST!

kollar lite bloggar :D

Härliga bilder! :D

Allt bra? :)

Underbart ;)

Hur är det annars?

härliga bilder!

sv: varegod!:D

hur är det med dig?:)

SV: :)

Vad hittar du på med då? :D

sv: åhh vilka härliga bilder som vanligt :D



sv: okej så bra sötnos :D jo jag med :)<3

Hejsan! Jag är ute efter en systemkamera, ska uppgradera mig ifrån en vanlig kompaktkamera till en systemkamera och jag minndes ditt namn och att du hade en fotoblogg så letade upp dig och tänkte höra med dig!



Vad för märke är det bästa? Har hört att man ska välja en canon före en nikon? har ingen aning om varför men har hört det! Hehe.. men har kollat upp en canon-kamera.



Har kollat in denna och tänkte fråga dig om det är något att ha - http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/EOS1100DKITGR/canon-eos-1100d-systemkamera-18-55-is-objektiv



Och tänkte också om detta erbjudande kan vara lönt att lägga pengarna på - http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/EOS1100DCZKIT/canon-eos-1100d-systemkamera-18-55dcz-objektiv



- eftersom man tydligen fick med ytterligare ett objektiv. Hoppas du tar dig tid och hjälper mig/en extrem nybörjare. Hehe! Tack på förhand. Kram på dig



sv:

jorå :)

händt ida?

allt bra? :)

sv: Tack! :)

Läget? :)

aaa fin bilder allt bra ??

vad bra :) samma här <3

Så lite så :))

hur är det med snyggade beatrice då!? :D

Hejsan svejsan! :) hoppas du haft en bra dag o att allt är väl med dig :)



fin blogg :)



puss o kram :)

jo tack det är bra :) sj då? kram<3

Ja :D

sv: hihi ja :) nu ska jag nana, hörs imon? kram

sv: tack så mycket :D

tack <3

Verkar som om du har haft det riktigt bra! :D <3

Igelkotten var ju för söt! Tack du. Vad ska du göra i veckan då?

sv: hihi tack finis! :D

japp :)

Ja verkligen :)

är du tillsammans med han på första bilden?:D

<3

Sv' Okej, samma här :)

Sv: Jo min dag var bara bra :)

verkar som du haft det trevligt iaf :D

Fin blogg!:)

sv; Tihih :D

Allt bra annars? :)

SV: :)

sv: Haha aa. :)

Nu är jag tillbaka efter min lilla bloggpaus.

Eftersom jag missat att utse en vinnare till Veckans blogg så kommer jag länka lite läsare nu dom kommande dagarna. Vill du bli länkad och ta del av 500-1000 läsare om dagen? Isåfall in och kommentera på bloggen!



http://swaxu.myshowroom.se

- have a nice day!

Vad ska du göra idag ?

Kram

yes :D

härliga bilder!

sv: okejokej, inte så mycket här heller :P

jorå det känns bra efter gårdagens (A) själv då?:)

Svar: Okej :) Jag har inte varit på någon festival, och har inga planer på det heller. Jag har inte riktigt förstått grejen med festivaler, men man får väl prova någon gång så kanske man faller för det helt. Vem vet, hehe :) Har du varit på många festivaler tidigare år? Kramisar :)

Hej förlåt för sent svar är på landet, så har inte varit inne på datorn så mycket. Men vad ska du göra idag?:)

here I am baby :D

härliga bilder,:D



sv: ja mår bra,dudå?:D

kram♥

Men som sagt man behöver inte alltid uppdatera :) Man tar det i sin takt! :)



Tack!

Härliga bilder :)

Hej, skulle vara så himla snällt om du röstade på mig http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-rebecka-olund-kattunge och http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-rebecka-olund-boras-fjaril

Tack i förhand!:)

Härliga bilder :)

Allt bra? :)

jo det är helt okej! :D

hur är det själv?

bloglovinbyte? :)

Det är bara bra med mig :D

:) jaha kul..

jag sitter på jobbet vad har du själv för dig?

Nu är jag tillbaka!

titta gärna in på min blogg om du har lust!

kram <3

Lust att ställa en fråga på min frågestund?

Skulle vara jätte snällt, ha en fortsatt bra dag! ^^ :)



http://emmiesfotoblogg.blogg.se/2011/august/fragestund.html#comment























Follow my on Bloglovin







Trackback