jag tycker det är jobbigt, vad tycker ni?


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag har tänkt på det ett bra tag och nu tänker jag skriva ut det här i bloggen och sen får vi se hur många som håller med mig och att det kan vara jobbigt. Eller några kanske inte tycker det är jobbigt alls några kanske tycker det är fint eller något annat.

Jag är riktigt kär i min pojkvän, jag skulle kunna vara med honom varje dag. Jag skulle kunna göra allt med honom om jag vill, men jag vet att man kan inte vara med varandra exakt hela tiden. Man måste även ha egen tid i ett förhållande, eller vad tycker ni?

Men det jag stör mig på är att jag har sett flera stycken som verkligen inte kan vara utan varandra, då menar jag inte en sekund. Dom ska sitta eller stå nära varandra, dom ska hålla i hand vart dom än går och klarar inte av att släppa. Jag tål inte att se folk som ska vara och hålla på med varandra hela tiden. Då menar jag hela tiden, jag är riktigt kär precis som dom. Men jag kan ändå se till att visa lite respekt eller hur man ska säga för folket som är runt om kring mig. Istället för att sitta och strulla en hel timme i bussen, varför inte göra det hemma? Nu skulle jag vilja höra era åsikter, vad tycker ni?

Vad tycker ni om det här, får jag höra era åsikter?

Kommentarer

Man måste ge varandra plats för att göra andra saker än att bara klänga på varandra. Jag älskar min fästman men inte skulle jag klara av att suga mig fast vid hans läppar 24/7.

härlig bild!

Jag saknar min pojkvän så fort jag inte är med honom, och vill helst vara med honom hela hela hela tiden, men det går ju inte såklart - man måste ju ha tid med sina vänner också. :) Tycker att du har helt rätt! Plus att det är så nice att träffas sen när man har fått sakna varann ett tag :D

jag är med min pojkvän varje dag och vi har varit tillsammans i 2 år! vissa helger är vi för oss själva.. men vi är inte riktigt sådär gosiga och pussiga av oss, vi är mer för att vi trivs tsm bara utan att pussas hit och dit hela tiden.



har precis startat en tävling. det kanske är något för dig? kramisar och tack för omtanken.

:)

Jag tycker som du. Man ska inte vara hela tiden tillsammans utan också orka vara ifrån varandra. Om man ändå är ofta tillsammans behöver man ju inte strula med varandra framför andra hela tiden.

Hej nu är min egen SECONDHAND öppnad! Snygga saker till grymt billiga priser. Kika gärna in!



http://amandaforzlow.blogg.se/secondhand/

sv- ja! :D

grymt fin header!

Ja det var himla mysigt igår kväll :)



Ja jag håller med dig i vad du skriver här och förstår precis vad du menar. Jag är jätte kär i min kille men vi uppför oss när vi väl är ute eller vad man ska säga, klart vi kan ge varandra en puss nån gång och håller i handen om vi promenerar någon stans men inte så att man inte kan släppa varandra ur sikte liksom. Jag har en vän eller dom är ett par, och dom kan inte släppa varandra. Dom har liksom suttit och hånglat och kramats etc etc då vi varit ute med dom och ätit middag, och helt ärligt så tycker inte jag att man behöver göra så när man sitter på en resturang bland en massa människor. Jag och min kille skäms ju lite haha för vi liksom bara sitter där och typ.. jaha, jaja men öhh, maten var väldigt god haha, aa men du fattar^^ dom kan verkligen inte släppa varandra ur sikte, går hon på toa, ja då följer han med, går han ut och ska röka ja då följer hon med och samtidigt är dom på varandra hela tiden med pussar och kramar. Det är för mycket tycker jag och jag och min kille tycker det är jobbigt när vi ska gå ut med dom då vi liksom skäms lite över dom för ja.. folk tittar som bara den, hehe

kram!

Okej jag följer dig nu :) <3

SV: Tack så mycket! :D

håller med faktiskt!



sv: på min mobil så finns det en knapp där man kan få upp allternativ, och där står det "search user" så kan man hitta :) har htc.

Jag håller med dig! Tycker det är astöntigt att man inte kan hitta på något själv utan ska vara som plåster på varandra. Jag har ju ett eget liv också även om jag är tillsammans med världens underbaraste.



Jag skulle bli tokig om han krävde att jag skulle vara med honom 24/7..Som tur är tycker han också att det är viktigt med egentid så även han hittar på saker utan mig ibland.

Jag håller med dig precis! Men samtidigt är jag en person som älskar att visa kärlek, så jag och min pojkvän håller varanndra i handen jämt nästan och är ofta nära varann när vi är iväg, men vi klarar oss utan varann och BEHÖVER verkligen inte sitta vid varann osv :)

Sv; Tack, du har fin blogg! :)

Läget? :)

Jag har en pojkvän som bor på andra sidan Stockholm så vi träffas nästan bara på helgerna eller inne i stan. Då tar vi ju vara på tiden så mycket som möjligt, och klart det blir lite hångel om vi träffas i stan. Det är ju för att vi inte träffas hela tiden!

Jag stör mig inte på sånt, men förstår dig ändå. Men dom gör ju som dom vill, om man är nykär så brukar det ju ofta vara så att man är nära, håller handen hela tiden osv :)

sv: Så bra, sådär :P

vad gör du då? :)

allt bra? :)

Svar: Det är bara bra med mig :D

Vad har du gjort idag? :)

jag tycker att man ska ha egen tid också, det blir inte bra om man är med varandra för mycket.. då tröttnar man snabbare på varandra :) bättre att vara ifrån varandra lite sen va med varandra, för då blir man ännu gladare varje gång man ses.. istället för att man ska vara lite halv glad varje gång man ses! och att man då hittar på ngt kul när man ses, så blir det ett bra och ett roligt förhållande, tror jag iaf! :D

följer dig nu :)

Tycker precis som du faktiskt! :D



sv; jaha okej! :D

jag håller med dig. Klart jag pussar min sambo offentligt om jag känner för det, men sådana som har konstant hudkontakt, pillar i håret, kanske hånglar, kramas och håller på hela hela tiden. I mean come on, ni vet att ni älskar varandra, VI vet att ni älskar varandra... varför är det så viktigt att visa upp det hela tiden med fysiska medel?

jag säger som så... det finns vettigt och ovettigt och människor som inte kan skillnaden. Lagom är bäst och klart man ska uttrycka sin kärlek men man behöver ju inte köra ett filmhångel bland massa barn och tanter där på bussen.

Bara bra ^^

Har lagt upp en ny sångvideo, du kanske vill kolla in den? :)

sv:åh,visst är hon ;)

jätte fin blogg förresten!

sv: allt bra? :D

hmm...svår fråga :o

men om ni har ett bra förhållande skulle nu ju kunna hålla händer å allt vart och när som helst :)!

Jag tror allt att jag håller med dig där. Fast jag tycker om att vara med min pojkvän, vill vara med honom dygnets alla timmar om det bara gick.

Jag bor med min pojkvän och jag vill inte vara utan honom en enda sekund:)

fin blogg! allt bra? :)

& jag håller med dig, jag tycker man ska ha lite avstånd eller egen tid eller så :)

Ge mig gärna tips om vad DU gillar att läsa i bloggar!=) Bra tips, blir länkade.

(ber om ursäkt om du ej gillar sånthär)

http://nattstad.se/3meliefrancea

ny tävling i min blogg om du vill vara med http://aaltins.blogg.se/2011/december/tavling.html#comment :)

Hej! Tack för att du deltog, kika gärna in min blogg för att kolla om du vann! Vem vet? 'kram.'

hej! vad gors?:)

Ååh jag håller helt klart med dig!! Stör mig på sånt jag med. Jag blir nästan äcklad när folk står och strular och pussas HELA tiden bland massa folk... Jag har själv kille och är kär jag med men vi har aldrig hållt på sådär. Kan man inte bete sig som vanligt folk när man är bland andra? Och vänta tills man är hemma, då kan dom få hålla på hur mycket dom vill... haha!

Vilka fina foton!!

Och jag håller faktiskt med dig om att det är lite irriterande med par som klänger på varandra hela tiden..



Har du något bra låttips så får du gärna kommentera här: http://nonnoos.blogg.se/2011/december/lattips.html#comment! :)

Håller med dig, man kan inte vara tillsammans precis hela tiden!

underbar bild ♥

sv: tack så mycket! ♥

Frågestund på bloggen!

Ställ gärna en fråga:)



KRAM!

Jag håller med dig. Fast jag vet hur jobbigt det är.. Sjukt jobbigt för man vill liksom vara nära varandra hela tiden, men hur kul är det för andra om man typ står och strular vid busshållplatsen eller i bussen?

Sv: Samma här. Vi har inte ens fått vår första snö för i år här. :(

ja :D

jag älskar att vara borta i ett par dagar från min älskade Martin, det behövs! det är en helt annan sak om man bor tillsammans :)

hur är det idag? :)

Väldigt fina bilder!



Jag och min pojkvän flyttade ihop efter 2månader för att vi inte stod ut med distans förhållande med cirka 30mil ifrån varandra. men det fungerar jättebra är med han så mycket som möjligt på hans jobb på en gård då jag har möjlighet att få fotografera vildsvin, hjortar och annat dylikt. Vi trivs i varandras sällskap men vi har båda egna intressen och gör det vi själva känner för.

Jag älskar min pojkvän och han älskar mig. Vi håller handen och är nära varandra hela tiden när vi är. På stan, hemma hos honom, hemma hos mig, med vänner, på bussen osv. Men håller med dig att det blir jobbigt i längden. Är man med varandra konstant så tröttnar man, och det är inte bra. Man behöver som sagt egen tid.

vacker bild!

Super viktigt med space, annars blir det lätt att man kväver varandra. Det kan i sin tur påverka så himla mycket, sämre kontakt med vänner som bara ett exempel. Visst hon/han kan ta upp mycket utav din tid, inte mer än rätt! Men! Vänner och familj är lika viktiga!

sv: så bra tjejen! Det är bra här med, men har du haft en bra dag i dag? :D

Jag håller med dig! En vän till mig, han och hans ex var helt hopplösa.. Dom satt och hånglade hela tiden. Tillslut undvek jag nästan att umgås med dom eftersom det blev så jobbigt och pinsamt! Klart man kan ge sin pojkvän en kyss fast man är bland folk, men hånglet kan man väl spara tills man kommer hem? Egentid är viktigt, så man får sakna varandra lite :)

kan instämma ! är också riktigt kär i min pojk... men sitter i i hans knä när vi åker tåg och står inte & hånglar på stationer osv. utan beter oss ...xD

Håller helt och hållet med dig! =)

Jag håller med, men samtidigt så har det ju att göra med hur man är som person. Jag behöver inte hålla någon i handen hela tiden, och jag vill ha min egen tid.



Men så är personen jag gillar också =)

Sv' va bra :) samma här!



Jag håller med dig i det du skriver, man kan visa lite respekt för dem i omgivningen och istället ta det där extra myset hemma när man är hemma själva. Det är även viktigt att man få sitt egna utrymme och inte träffas för ofta.

håller med dej det du skrev och bra ko0mmentarewr som du har fått och jag tycker som du det du skrev och dom som kommenterar skriver bra och håller me dom det dom skrev

Jag tycker det beror på förhållande.. Jag har haft förhållanden som man var tvungen att ha egentid också. Men min sambo som jag är tsm med nu, han och jag gör istort sett allt ihop.. Vi bor ju ihop, så då handlar man, går på stan o sånt tillsammans. Sen så pluggar ju han och då på dagarna umgås han med sina vänner.. O vi ser inte det som att "vi är med varandra, eller vi har egentid" utan allt sker på automatik. Det beror kanske också på att vi är världens bästa kompisar. Jag kan snacka med han om allt från mens till egna problem jag har. Så sånt tror jag beror på hur förhållandet ser ut och vad som känns bäst helt enkelt :)



Sen detta med att kyssas o sånt på bussen också.. Jag tycker inte heller om när de är "all over-varandra" offentligt.. Dock pussar o kramar skadar ju inte :) Men vissa går ju lite överstyr o det känns nästan som att de vilken sekund som helst ska ha sex offentligt ^^ Så, för mig finns det en gräns :)

Jag tycker det är helt individuellt, jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3 år nu och vi är med varandra näst intill varje dag, och vi trivs med det, och det är det som är huvudsaken. Tycker inte det handlar om respekt överhuvudtaget, finns så mycket annat att störa sig på angående människor. :) alla har olika sätt att visa kärlek på.



Det är ju inte så att vi strular, där går det ju till överdrift, men vi håller hand och kramas. Och det tycker jag man ska få göra bäst man vill.

håller heöt klart med dig, men jag tkr väl att håla handen inte är så farligt, däremot som du säger, sitta och strula på bussen i en timme... det blir 'ckligt, det är inte att ha respekt... håller med dej! :)























Follow my on Bloglovin







Trackback