Julkalender - lucka sex

Tävla och vinn en fotobok värde 500kr från fotoklok.se - Hos fotoklok får du hjälp att gör något klokt med dina bilder som tillexempel fotokalender, fotoböcker, vykort och pekbäcker. Dina bilder är minnen, spara dom för alltid. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla fotoklok på Facebook, tryck här.
3. Berätta vad du ska ha fotoboken till.
4. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 8 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Vinnaren till lucka två blev Maria & vinnaren till lucka tre blev Soffi. Missa inte lucka fyra & fem som pågår.

Kommentarer

jajjemen! :D
vad ska du hitta på till helgen då? :)

Jag är med!
Jag skulle göra en fotobok till mig själv och ha en massa inspirations bilder och bilder jag är nöjd med i den. Är inte riktigt samma sak att t.ex framkalla dom som att ha en fin bok med alla fotografier :)

Men gud vad roligt att jag vann! Ska jag mejla dej eller? :)

Kan jag vara med igen? ;) Jag är med iallafall! Jag vill vinna för att göra en fotobok till min pappa i julklapp om italien. Som vi var i i somras ;)

Visst är det! :) Kram

yääh!

1. Jag är med!
2. Gillar redan på Facebook
3. Jag skulle göra en bok om min resa till London. Eller så skulle jag vänta tills 19 mars, och göra en bok om Eric Saade istället ;3

Haha oj, nu känns det som om jag är med på varenda tävlinga haha :D men du har så bra kalender!! :)

jag är med! :) Skulle gärna vilja vinna då jag alltid själv har velat göra en egen fotobok med mina bilder men har aldrig har pengarna till att göra det, Känns som ett roligare och finare sätt än att skriva ut bilder och klistra fast själv i ett album. Tänkte göra en fotobok med mina bilder med olika katogorier... även min utveckling inom fotografi :)

Gillat sidan!
nu får vi se om jag har lite tur haha

kram

sv: vad görs? :D

jaha ok! Med mig ere bra tack! :) Göra ngt spc idag?

Jag är jättegärna med och har gillat! Jag skulle vilja vinna en fotobok för att kunna göra en portfolio och visa upp mina bilder för människor som kommer på besök osv :)

sv: Haha det blir lätt så att man handlar mycket där:)

sv: okej härligt! jo det är toppen:)

jag är med:D
jag skulle ha en bok med en massa bilder och minnen med mig och tvillingsyster i :)♥

Har gillat på fb.

Varför ska just jag få vinna en fotobok?
Jo för att jag som fotograf har inte hunnit med att fått upp en hemsida pga. avhoppande designer och att få ha en irl portfolio att ha och visa upp för kunder eller besökare i allmänt skulle vara underbart.
Att få designa upp och få välja mina favoritbilder till en fotobok skulle vara underbart.
Gratis är gott.

Har gillat och så!
Jag skulle ge boken till min mamma, hon sitter alltid och knåpar och klipper med stora foto album och det skulle vara kul att ge henne något som håller för ett långt tag och som skulle spara henne tid men ändå vara betydelsefullt för henne.
Jag vet att det låter lite smått klyschigt men hon skulle verkligen uppskatta det! ;)

Har gillat på facebook (Malin Olsson)
Jag skulle ge den i julklapp till mina föräldrar! Med bilder på mig och min syster när vi var små, resor och annat roligt som vi har gjrot tillsammasns fram tills nu! :)

For en fantastisk luke!
Jeg har likt facebooksiden og er med :D Jeg kommer nok til å gi bort fotoboken i en gave, for å glede noen jeg er glad i :D
Mail: [email protected]

sv: härligt, jag med :D

Sv; Tack! :)

Jadå det tycker jag! Gillar dock inte att det ska vara så kallt, men allt annat är mysigt!! :) vad tycker du själv?
kram

tack :

Är gärna med. Gillar på facebook, liselotte andersson
Skulle göra en fin pekbok till mitt barnbarn

Jag hade nog valt att göra vykort av några bilder som jag har. Så kan jag sätta upp bilderna på min vägg! Och kanske en almanacka att ge bort i julklapp! :)

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/06/lucka-6-beatrice-812/

gillat på facebook. :)
Jag skulle göra en fotobok med temat "fina minnen". Lite klychigt kanske men det är ju saker man vill minnas. Fina saker. ;-) Härliga bilder och text som går väl till. En fotobok som alltid kan stå framme för vem som helst att kolla i och skratta åt konstiga saker jag, mina vänner eller alla tillsammans gjort. :)

Jag är med!

Har gillat på Facebook och jag skulle göra en bok med mina bästa bilder, jag har ingen fotobok så det skulle vara roligt :)

Skulle vilja ge denna bok till min underbara sambo Mathias. Han har alltid velat göra en sån bok varje år från 2010 då vår första dotter föddes. I år 2012 har de varit en helt fantastisk år. Vi fick vår andra barn, en son, varit tillsammans i 7 år, varit på en helt underbar bröllop, firade vår 4 års förlovning, listan är lång. Detta skulle bli en perfekt julklapp till honom ifrån hans 2 fina barn.

Gillat på FB (Linda Karlsson)
Trevlig kväll/natt ;)

Jag är gärna med och tävlar, och gillar på FB (Sanna Kaakinen). Skulle gärna vilja vinna detta presentkort och beställa hem en fotobok med bilder ifrån året som gått då jag och dottern älskar att bläddra tillbaka och titta och minnas tillbaka på vad vi gjort tillsammans.

Kram Sanna

har gillat med my thulin.
skulle ge boken till min pappa i julklapp :D

sv: Åkte ni förbi Göteborg också när ni var häråt?

sv; okej, i helgen blir det att köpa julklappar :)

Jag är med och tävlar, såklart. Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)
Skulle vilja vinna detta för att kunna göra en fotobok till min svärmor att ge henne i julklapp. Det blir en fotobok med bilder från att jag träffade hennes son och framåt, dvs barnen från att de såg dagens ljus, vårt bröllop, påhitt vi gjort tillsammans (även med henne) osv. Mycket skoj, den boken ska få henne att minnas alla glada stunder <3

Kram Annika
[email protected]

Hej

Jag tävlar gärna om denna fotobok.
Om jag vinner ska jag göra en fotobok från mitt och min mans bröllop i somras. :)

Jag har gillat på FB med mitt namn Sara Carlström.

Hälsningar Sara
[email protected]

Jag är med!
Gillade på Facebook!
Jag skulle använda boken till alla bilder jag har tagit under 2012, eftersom jag varje år gör en bok med mina favorit bilder.
Eller om jag får den innan jul skulle jag sätta ihop massa bilder med mig och min bästa vän och ge bort till henne i julklapp :)

Tack sötis :D

Åh gud så roligt! :D Tack så jätte mycket!!
Vad ska jag göra nu? :D Mejla?

Kram!

Jag är självklart med Vilken fantastisk lucka, åh! Ifall jag vann så skulle jag göra en fotobok fullproppad med minnen, som jag kan plocka fram när jag vill. En fotobok full av kärlek! :)

Har gillat på facebook, heter Moa Hansson där.

Tack Beatrice:)

Jag vill vinna en fotobok att ge bort till min farmor och farfar i julklapp, full med bilder på familjen och minnen som vi har ihop :)

Jag är gärna med! Hra gillat på facebook (Dilan Dilir) och om jag vann skulle jag använda presentkortet till en foto kalender till nästa år, då jag går sista året på gymnasiet! :D

[email protected]

jag älskar fotoböcker och använder de som tavlor här hemma. min son tar ofta fram dem och kollar och pratar om våra resor och tittar på bilderna på sig själv när han var liten.
nästa fotobok får handla om vår nya familjemedlem Sam!
har gillat på facebook!
[email protected]























Follow my on Bloglovin







Trackback