Julkalender - lucka tolv

Tävla och vinn framkallning från photobox.se - Hos photobox kan du framkalla dina minnen och dina bilder du vill spara på. Deras priser är perfekta för just dig. Vinnaren från lucka åtta blev Annika, kontakta mig så fort du kan. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Berätta vad du ska ha bilderna till.
3. Gilla photobox på facebook, klicka här.
4. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 14 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka tio och elva där ni kan vinna mobilskal.

Kommentarer

Jag är med och tävlar och har gillar på Facebook :) Jag skulle vilja ha bilderna för att sätta in i ett fotoalbum och ge bort till min pojkvän som fyller år strax efter nyår. Ett album med massa minnen vi haft under de här 2 åren, en perfekt present :)

TÄVLING i min blogg! Vill du vara år 2013 första vinnare av ett scrapbooking paket så ta chansen att vara med och tävla om det i min blogg.
tre bidrag per person för att öka chanserna! :)

Lycka till nu allihopa!

http://reghaladnil.blogg.se/2012/december/tavling-pysselpaket.html#comment

Jag är med och tävlar och skulle framkalla kort på barnen som jag ska ha när jag scrappar :)

Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

Kram Annika
[email protected]

Har likt facebooksiden, og er med!
For en herlig konkurranse, å ha bilder på papir er noe av det fineste med fotografier, syns jeg :D Jeg kommer nok til å lage et album, eller henge de opp på veggen!
Mail: [email protected]

Jag är med!

Har gillat på fb och skulle ta mina bästa porträtt bilder

Fin blogg:)
Ställ gärna en fråga i min frågestund, den avslutas på söndag. jaf firar två månader :) kram Ställ gärna en fråga i min frågestund, den avslutas på söndag. jag firar två månader :) kram

Jag gillar på fb - Mathilda Robertsson
Men fotona skulle jag göra ett stort fotokollage i barnrummet jag håller på att inreda.
[email protected]

Jag har köpt ett nytt vardagsrumsbord i mörk trä, som har glasskiva, fast trä under om du förstår? Det är inte glas igenom, utan skivan är nedsänkt - antagligen bara som en detalj. Efter jag hade köpt bordet slog mig tanken att det skulle vara riktigt läckert att framkalla massa bilder, och lägga dem UNDER glasskivan som prydnad! Dels skulle det bli riktigt personligt och snyggt, men också väldigt praktiskt. Eftersom jag har en liten tjej härhemma som är i åldern då allt ska upptäckas så kan man inte längre ha prydnader som duk, ljus o.s.v. på borden för det ryker direkt. Men foton under glasskivan så behövs inget annat "pynt" på bordet, så klarar jag mig från en klåfingrig liten nyfiken tjej också :) Två flugor i en smäll!

Gillar med namnet Monia Sundgren

Har du julpyntat i din egen lägenhet något?:)

Vad gör du ikväll?

Haha, jag blev lycklig i ett par sekunder då jag såg mitt namn som vinnare. Men lyckan försvann då det var fel blogg xD

jag är med:)
har en väldigt tom vägg som jag har funderat på att fylla i evigheter. jag tänkte använda bilderna till att fylla min vägg med minnen, bilder på vänner, familj och bilder på sånt som betyder mycket för mig:)

har gillat sidan på fb:)

åh, detta skulle jag så gärna vilja vinna. Har så dåligt samvete för när våran son var liten så framkallade vi massa kort på honom. Nu när lillan har kommit och redan är två år har vi inte framkallat något på henne. Och då har vi ändå album som ligger och väntar på att få bilder i. Skulle jag vinna detta så skulle jag verkligen kunna ta tag i det ju =)

Gillar sedan innan på fb- Emelie Maria Johansson heter jag där =)

Hej

Jag gillar på FB med mitt namn Sara Carlström.
Jag skulle vilja framkalla våra bröllopsbilder. Vi ska göra en fotovägg här hemma med våra bilder från den stora dagen. Dessutom är det exakt ett år sen idag sen vi förlova oss i NY, så därifrån kommer vi också framkalla bilder.

1. jag är med
2. skulle framakalla så jag kan ramma in mina fina bilder.
3. gillar som my thulin

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/12/lucka-12-hos-beatrice-1212-2/

Jag är med, gillar på facebook, liselotte andersson. Jag skall framkalla bilder och sätta in i ett album för att kunna plocka fram och bara sitta och minnas. Det är så roligt att kolla på gamla kort, och framkallar så många minnen.

Nu är vinnarna från Dagens blogg uppe, klicka in och kolla om det blev du och annars är du välkommen att va med i nästa omgång! :)

Sv: Njaa, min vecka har bara bestått av plugg än så länge.. så idag slutade det på tio timmars plugg. inte så kul precis men det är sådant som måste göras :/ Vad har du hittat på för skoj idag då?? =)

Jag är självklart med i denna fina tävling! Ifall jag vann så skulle jag framkalla bilder till en portfolio som jag kan använda mig utav i framtiden för mina foto-jobb! :) Har gillat på facebook, heter Moa Hansson där.

Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här priset då jag är så otroligt dålig på att framkalla bilder på min dotter. Skulle jag vinna skulle det bli ett fint album med bilder ifrån året som gått.

Gillat på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

Har gillat på fb!
Åh vill jätte gärna vinna detta! Nämligen såhär att i mitt rum så har jag två dörrar, dock bara en som används. Och förut hade jag en bokhylla som skymde dörren som ej används men nu har jag inte bokhyllan kvar så jag måste ha något som skymmer dörren. Då hade jag tänkt ta snöre hängades på dörren med massa foton på (med små klänypor t.ex) kanske låter konstigt men jag tror att det kan bli riktigt snyggt! Då tänker man liksom mer på dom vackra bilderna istället på dörren som bara står där och är i vägen. Hoppas verkligen att jag vinner!! :)

Fin tävling

Jag är med och jag skulle ha bilderna till ett fotoalbum om mitt 2012 :)

Vem vann denna lucka?

Hittar vinnarna på luckorna runtomkring men inte på nr 12























Follow my on Bloglovin







Trackback