Torsdag den 2 Februari


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det den andra Februari och för mig min del blir det skolan. Jag ska försöka bli klar med min fotobok idag innan kursen är slut, jag har bara tre dagar till sen är kursen slut för min del. Därefter ska jag ha småföretgare i två veckor.

Om nästan tre veckor får jag mitt sportlov, det kommer bli sjukt skönt med lov. Efter lovet kommer vi att ha svenska, matte och andra roliga ämnen. Tillbaka till dagen, efter skolan åker jag in till Vsiby med Elin och vi ska se till att gymma i en timme. Efter gymmet ska jag gå till bussstationen och åka hem till min älskling, det blir nog en riktigt bra dag. Nu måste jag skynda mig så att jag inte missar bussen, det skulle inte vara bra om jag gjorde det.

Vad har ni för planer för dagen?

Kommentarer

Idag ska jag jobba och sedan måste jag tyvärr städa hela lägenheten innan jag åker hem till mamma och papap i helgen :) inte så kul dag med andra ord :P

Låter som om du kommer få en riktigt bra dag! Egentligen hade jag tänkt gå till skolan och sedan åka längdskidor med en kompis, men jag mår sjukt illa och har ont i magen så jag blir nog hemma idag.. ;O dessutom har jag ett prov som jag missar.. :/



SV: Eller hur! Småbarnen som röker faller bara för grupptryck och de inte är ett dugg coola! ;O



Japp! Håller med, och bra är ju det. Det var betdyligt fler fjortisar för några år sen, tror att de håller på att utrotas nu :)



Okej, då förstår jag! :) Japp, det är mysigt på landet ju :)) Okej, bra det :) Har märkt att jag brukar skriva rätt långa kommentarer.. haha :)

Hur har det gått med fotoboken? :)



sv: Jag har varit här i tre veckor och åker hem idag :( Vill inte.

Åh va skönt med lov :D Tyvärr har inte vi på universitetet det :(

vad kul :D hur länge har ni varit tsm nu?

sv: :) <3

vad roligt, fotoböcker är alltid kul att pyssla med!

Mums vad gott (:

Hur är läget idag? (:

sv: Yes! :)

Hoppas du får en bra dag :)

Hej! Vi är två tjejer som driver en blogg om träning och hälsa. Vi skriver om allt som handlar om träning, ger tips, recept och mycket mer. Så kika gärna in och se om det är något för dig :)

sv: Vad händer i dag då ? :D

Okej :) Jag kollade på Sveriges Mästerkock och Sex and the city :)

ja usch :( Jag skulle gärna ha lov :)

Allt bra idag då? :)

hehe jaa :)

SVAR: Ja, visst var de fina? :D

fort dagarna går men lite lov kommer inte alls kännas fel:)

sv: Okej va trevligt, jag ska på möte, sen ska jag gå och se om jag kan hitta lite sånt här bra att ha saker, sen ska blir de att fortsätta färga håret :D

allt bra med dig? :)

sv: Yes! :)

sv: sådär, är sjuk :/

det ser så himla gott ut:O

jättefina bilder!:)

sv: njaa lite sjuk och så men annars är det bra, du?

sv: tack! ja annars är det bra:)























Follow my on Bloglovin







Trackback