Julkalender 2014 - lucka nummer nio

 
 
 
 
Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.
 
Väldigt många vet vad en Tangle Teezer är och dom är helt fantastiska. Texten på bilden berättar nästan allt om borsten därför skippar jag att skriva det igen. Vinnaren från lucka två och tre är Amanda och Eva, har kontaktat er och STORT GRATTIS!
 
Berätta i en kommentar varför du är med och tävlar i dagens luckan.
Tävlingen avslutas den 13 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

Kommentarer

Jag är med! Perfekt tävling. Precis tappat bort min så är i världens behov av en ny!

Jag är med och tävlar för att när jag har håret utsläppt måste jag borsta det flera gånger om dagen för att det inte ska bli en boll av alltihopa. Har hört att Tangle Teezer är en grym borste för trassligt hår så vill gärna vinna en.

Åh har hört så mycket bra om dessa borstar! Haha jag har det tovigaste håret och är sämst på att borsta håret då det är ofta något jag prioriterar bort på morgonen, speciellt när jag är stressad till plugget! Nu till vintern hade denna varit perfekt med tanke på att mitt hårruffs som bildas back i nacken från halsdukar och sjalar knappt går att reda ut! Passar också perfekt för mig som föredrar att borsta håret efter man duschat, och därmed fortfarande har blött hår! hehe och vem vill inte ha en borste som liknar vattenmelon;) [email protected] kram kram

Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna eftersom jag har sjukt slitet och trassligt hår efter att ha färgat det alldeles för mycket. Nu har jag tagit en paus från det och försöker bli bättre på att ta hand om det. Jag har hört att dessa borstar ska vara bättre för håret på flera olika sätt, så vore verkligen kul att kunna byta ut min gamla borste mot en sån här. Sedan älskar jag färgerna, så snygga! :)
Ha det bra!

Snygg!

Jag är med och tävlar för att jag har väldigt långt hår och har märkt att det blir väldigt lätt tovigt så därför är det bra att ha en sådan här lite borste i väskan som man lätt bara kan ta upp och borsta igenom håret med. Den här borsten är dessutom mycket mer skonsammare mot håret än en vanlig hårborste.

Jag rakar av håret hela tiden, så jag får aldrig tovor! :P

Jag är med och tävlar eftersom mitt hår ständigt blir tovigt, oavsett hur noggrant jag borstar eller hur mycket balsam jag använder. Redo att prova vad som helst!

Jag Själv har en sådan! skitbra tycker jag! och min mamma önskar sig en sådan i julklapp, och även örhängen! så då kan hon ju få båda om jag skulle vinna! :)

sv: ojdå, det var ju typiskt att det skulle bli problem med posten så du inte kunde åka upp igår. Okej, vad roligt! :)

Jag skulle verkligen behöva denna då mitt hår är både tjockt och trassligt så det är supersvårt att borsta ut det på morgon och kväll och jag tror denna skulle hjälpa något otroligt!:) Kramisar♥

Hört bra saker om denna och vill gärna ha en! ;D kram

Har skadat ryggen allvarligt och ligger ner en stor del av dagen platt på rygg. Gissa hur mitt hår ser ut baktill? :) Mvh Jonna

Har hört så mycket bra om denna tangle teezer och skulle verkligen vilja prova. Det vore perfekt då mitt hår så lätt blir slitet men på morgonen måste jag borsta håret när det är blött och sedan igen när jag blåst det för att det ska gå undan och se bra ut till skolan. Håret blir tyvärr superslitet av det och därför vore denna borste perfekt.
[email protected]

Jag har tunt hår som gärna tovar sig och på det är jag extremt håröm så en sån vore toppen för mig men blir aldrig av att jag köper en så jag vinner gärna en :)

Jag tävlar för min höbal till hårs skull!

Denna skulle jag verkligen vilja testa. Håret trasslar och behöver borstas flera gånger per dag. Pga amning så tappar jag tyvärr fruktansvärt mycket hår just nu.

Sonen har lite längre hår men hatar att kamma sig skriker direkt, kanske skulle den här kunna hjälpa honom.

Sv: haha okej najs :P

Jag är med :)
Jag vill vinna för att mitt hår är totalförstört för all framtid känns det som, efter en misslyckad färgning för tio år sedan. Köpte dålig färg och mitt underhår har aldrig blivit sig likt efter det :( Att reda ut håret är en pina varje gång, tar lång tid och är sååå tråkigt. Hade vart kul om man hade haft lite bättre redskap :)

För det är så himla kul med julkalendrar. Dagens vinst är jätte bra, hört mycket gott om den, äger ingen själv. Hade vart perfekt till mitt långa tjocka hår som tovar sig lätt :)

Jag har långt hår som direkt blir trassligt, denna borste skulle underlätta massor då den är perfekt storlek att ha med i handväskan!

sv; tack! :D
ha en fin dag!

Hej jag har alltid velat pröva en sån borste så nu håller jag tummarna att jag vinner :)

Jag har riktigt långt och tjockt hår, som är svårt att reda ut. Har hört bra om tangleteezern och skulle vilja prova och se om den har så lätt för att reda ut håret! :)

Jag är med och tävlar och vill vinna eftersom mitt hår just nu är långt och eländigt och en tangle teezer skulle liva upp i väntan på klippning!

Jag skulle behöva reda ut och få ordning på mycket långa hår med en borste som är anpassad för denna vård!

Den där vore perfekt för att bevara lockarna efter tvätt och borstning. Vanlig borste sliter och drar i stråna så de lossnar/gör ont.

Jag är med och tävlar och skulle bli överlycklig om jag vann denna kam då jag hört så bra saker men aldrig fått chansen att testa :)
[email protected]

Har hört så mycket bra om sådana borstar, så skulle hemskt gärna vilja testa en :D
kram

Jag tvättar inte mitt hår med "vanligt" schampo vilket gör att håret blir strävt och svårutrett i vått tillstånd. När det väl torkat är det mjukt och fint. Vissa mornar har jag dock inte tid att vänta på att håret torkar innan jag borstar det så en tangle teezer vore guld dessa tillfällen.

Jag är gärna med!

Jag har provat en sån här, och my god så bra dom är! Jag har sååå slitet hår och borde verkligen ha en, men antingen är jag för dum eller snål för att ta tag i att köpa en. Vinner jag ska jag i alla fall kasta ut varenda en av dom gamla "vanliga" borstarna!

Om tjejen denna borsten få, kanske mina hår slipper bli grå. Hon gnäller att håret är slitet - att hon vill klippa av hela skitet. Med hjälp av denna kanske det blir bra, och en gladare tjej vill jag ha!

Jag skulle verkligen behöva en sådan, då mitt hår är långt och tjockt och trasslar lätt ihop sig. Det skulle förenkla betydligt!

Den borsten är bäst! Har en svart hemma!

Jag är med och tävlar för att jag velat ha en sådan borste väldigt länge och för att mig hår nog hade mått bra av den! :)

Hej Vore toppen att få testa denna. har ett långt hår som inte vill som jag vill utan lätt trasslar sig speciellt efter tvätt.

Mitt hår är frissigt och svårt att kamma ut,
min önskan är att Tangle teezer på detta skulle få ett slut.
Jag har väntat på att en lucka ska komma som verkligen passar mig,
nu var det dags och jag hoppas att tomten är snäll sig.

Min ena dotter har lockigt hår i nacken och rakt över.... Det betyder att det bli jätterufsigt och tovor hur lätt som helst. Hon behöver en snäll borste så hon slipper plågas varje gång det tovas.

Jag har hört att Tangle Teezer ska vara en fantastiskt bra utredningsborste och vill därför jättegärna ha en.
Och vem vet, som bonus skulle kanske min dotter som inte gillar att borsta håret älska denna söta! ;)

åh jag är med! Om jag skulle vunnit hade min syster fått denna i julklapp, hon hade blivit väldigt glad!!

Sv: åh hihi, vad glad jag blir! tack så jättemycket ♡♡

Sv; Tack :)

Mitt slitna hår är i stort behov av något som inte förvärrar dess skick. Varje morgon sliter jag och drar och ser alldeles för mycket av mitt hår fastna i hårborsten. Håret ska sitta på huvudet och inte ligga i borsen, hoppas en tangle teezer är lösningen på detta så jag slipper dessa kamper mot borsten varje morgon :)

För att den bland annat är såå fin!Jämfört med alla andra tråkiga hårborstar.
Jag har skört blond tunnt hår och har hört att dessa ska slita mindre, och nog vill jag att mitt hår ska må så bra som möjligt!!!
Dom säger att man också kan borsta med denna i blött hår vilken skulle vara sjukt bra då mitt hår tovas när det har torkat så skulle behöva reda ut det när det är blött.

Jag och min syster har båda långt och ibland väldigt trassligt hår, därför skulle denna borste vara en räddare i nöden! :D

Jag är gärna med och tävlar om Tangle Teezer. Jag har klurigt hår och hoppas Tangle Tezzer kan hjälpa mig.

Jag är med

Min systerdotter vägrar att borsta håret på grund av tovor o trassel!

Denna kanske kan bli räddningen!??!★·.·

Mitt hår är ett h*lvete när jag ska reda ut det när jag har duschat, det spelar ingen roll vilket schampo, balsam och inpackning jag använder det är ändå lika svårt att reda ut det, så skulle vara kul att testa denna borste.

Jag deltar, därför att jag inte har någon bra borste som är skonsam mot håret och jag har hört så sjukt mycket bra saker om den här borsten vilket gör mig extremt nyfiken på den!

Jo denna passar perfekt för mitt hår,
som är torrt, kort trassligt så jag fäller en tår,
men det kan ju denna reda bot på,
om jag den förstås få

Jag behöver verkligen denna borste för mina små är ofta i mitt hår och kladdar med allt från bröstmjölk till ostbågar... :)

Åh, en Tangle Teezer vore perfekt att ha, varje da.
Jag är nyfiken på om den är så bra som alla säger
att den är. De skulle vara kul och få prova denna
och slippa trassligt hår. :) Håller tummar och tår att jag får prova denna till mitt hår. :)

Åh, en Tangle Teezer vore perfekt
att ha, varje da. Jag är nyfiken på
om den är så bra som alla säger att den är.
De skulle vara kul och få prova denna och slippa trassligt hår. :) Håller tummar och tår att jag
får prova denna till mitt hår. :)

Jag är med! Mitt hår är så skört och det gör jätteont att borsta det. Det gör till och med ont att sätta upp det i en svans... Men jag har hört mycket bra om den här borsten så kanske kan den hjälpa mig?

Jag är med. Många har sagt till mig att jag borde prova en Tangle Teezer istället för dessa vanliga hårborstarna, men jag har aldrig riktigt tagit mig tiden att köpa en. Vore dessutom kul att prova en eftersom de sägs vara så mycket bättre mot håret! :D

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna produkt som jag hört mycket om men ännu inte vågat mig på att prova. Min dotter på 7 år har världens trassligaste hår och jag skojar inte. Hennes hår tycks alltid bli trassligt och nu när kylan är framme blir det extra mycket så en sådan borste skulle verkligen underlätta på mornarna när hon ska till skolan.

Kram Sanna

Jag ska sätta i extensions om två veckor så det hade varir perfekt att vinna denna borste nu :)

är med och tävlar, har själv en och skulle så gärna ge den här dunderborsten till min finaste vän i julklapp :)

Hoppas på en till min dotter som har tjockt fint hår samtidigt som hon är håröm. Ingen toppenkombination, då håret varje morgon ser ut som en risbuske! ;) Håller tummarna för en tangle teezer så hon kan borsta håret utan tårar.

Mitt kaosartade hår är i stort behov av en sådan känner jag så det skulle vara grymt att vinna en! :)

För jag har köpt fina och dyra presenter till sambon i 2 år men tror du jag får något tillbaka förutom underkläder. Vill också känna mig som en prinsessa.

Mitt hår är jätte långt och tjock så jag får borsta det flera gånger om dagen så att det inte ska trassla sig. Dock då känner jag att min borste inte alls är bra då den verkligen sliter på håret. Har bara hört positiva kommentarer om denna kam och skulle bli så glad om jag hade vunnit. Kram :)

Bonusdottern har låååååångt hår och är håröm som f-n!! En sån där borste skulle vara super

Anledningen till att jag är med och tävlar i dagens lucka är för att jag helt enkelt verkligen vill ha en Tangle Teezer! Mitt hår är en ständig oreda, haha, och jag har hört väldigt bra om Tangle Teezer så vill väldigt gärna testa ifall det kan hjälpa mitt hår också.

Så snygga & lätta att hålla i!! Mitt långa hår skulle behöva sig en omgång eller två...

sv; tack själv! :)
hur har din tisdag varit? :)

Jag skulle vilja vinna för att denna skulle vara perfekt till mitt hår då det lätt blir tovigt, så en bra uterdningsborste skulle vara hur bra som helst! :)

jag är gärna med och tävlar då mitt hår är en mardröm!!
Är så otroligt håröm att jag mår illa när jag efter att låtit bli att kamma i en vecka blir tvungen att göra skiten...detta hade nog kommit bra till pass då jag hört mycet positivt om den :)

Åh jag har en sån hårborste, dem är såå bra!!

sv: Så lite så sötnos! Kram

sv: vad roligt att du är med och tävlar om läppstiftet! Jag hör av mig igen så fort vinnaren är dragen, lycka till! :D

Hej!
Jag är gärna med och tävlar! Jag är personlig assistent åt en liten tjej som är multihandikappad. Mycket av tiden tillbringar hon liggande eftersom hennes rygg inte klarar av längre stunder då hon sitter i sin rullstol. Eftersom hon ligger så pass mycket så blir hennes hår väldigt tovigt när hon ligger och gnussar huvudet mot kudden. Den här skulle vara perfekt att ha då man verkligen kan få bort tovorna utan att behöva vara rädd för att göra henne illa!

Sv: ja precis, får bli en sån kamera till och börja med tror jag!:)
Jag hade en fin måndag, hoppas du hade en fin måndag du med!

En sån borste har jag fast lila rosa, sjukt bra är den! Speciellt när man ska borsta efter man är nyduschad för det sliter inte av håret så som en vanlig borste kan göra när det är trassligt! Super bra är den!:)

Ha en fortsatt fin tisdagskväll:) några roliga planer inför helgen?:)

Mitt hår är så himla trassligt varje dag,
så denna vinst skulle användas med välbehag!
Den reder ut alla tovor jag har,
vinner jag denna är du så himla rar!

Jag har en dotter som är väldigt håröm så en vinst av denna vore en dröm!

jag är gärna med :) jag är med för att jag har hört så mycket bra om dessa och jag vill verkligen ha en sådan ! :)

Jag skulle jättegärna vilja testa en sådan borste. Har hört mycket gott om den och tror att den skulle passa mig perfekt :)

Jag vill vinna borsten till min 7-åriga dotter som gärna vill ha långt hår men lätt får tovor som hon ogärna reder ut - vilket leder till att vi får försöka klippa det lite kortare. Med den här skulle borstningen kunna bli mycket roligare, smärtfriare och hon kan lättare ha långt hårt :)

Det är första gången jag hör talas om denna borste och den låter väldigt bra och praktisk :) Jag vill gärna vinna den till min 7-åriga dotter som vill ha långt hår men lätt får tovor som hon ogärna reder ut - vilket har lett till att vi har fått klippa det lite kortare så det inte tovar sig så lätt. Med den här skulle borstningen kunna bli mycket roligare, smärtfriare och hon kan lättare ha långt hårt :)

Jag är med för att ha chansen att kunna ge denna till min bästis i julklapp som alltid klagar på att hennes hår blir så trassligt. :)<3

Både jag och min dotter har ganska trassligt hår så den skulle passa perfekt hemma hos oss två tangel tösar. :)

Jag är med och tävlar just för att mitt hår är så himla svårt att borsta ut och för att undvika en rejäl lejonman!

Jag har alltid haft problem att reda ut mitt hår efter duschen oavsett vad jag använder för produkter. Med hårinpackning är det enklare men det är ändå alltid några tovor som smyger sig in.
Skulle jag kunna få nått som hjälper mig vore jag evigt tacksam, och därför väljer jag att vara med och tävla :)

Världens bästa borste! Sedan jag köpte min så har mitt hår blivit så mycket enklare att hantera :) Så denna gång är jag inte med tävlar, men den som vinner den ska va så nöjd :)

Jag har hyfsat långt hår och vill absolut inte klippa av det. Det är en del av mig och jag trivs inte i kort hår. Problemet är när jag ligger på dialysen 5 timmar/4 dagar i veckan blir jag oftast svett, snurrar runt i sjukhussängen och har oftast en står tova i nacken när jag ska åka hem. En bra hjälp för att reda ut tovor i mitt hår vore guld värt.
Håller tummar och tår

Jag är så grymt håröm och har varit det hela livet så därför skulle jag vilja vinna denna för jag tror att det kan vara min räddning. Gråter ju när jag borstar håret efter duschen...

Jag har en tös på drygt 4 år,
som HATAR att borsta sitt hår!
Hon skriker och är så liten och bräcklig,
hävdar att hon inte vill vara fin -bara äcklig!
Men jag ger inte upp utan hoppas nu på,
att just jag och Lily, denna luckan ska få!

Jag är med :D & jag tkr jag ska vinna denna då jag för en gångs skull har tänkt ta tag i det här med mitt hår haha! har inte klippt mitt hår på typ 3 år för jag är så rädd att de ska bli kort.. men ska klippa mig nu i veckan och sen ska jag även färga det igen. och denna borsten är ju awesome för den sliter inte så mkt på håret och det är exakt va ja vill ha! ju fortare håret blir slitet ju oftare måste ja klippa av det :(

jag är med och tävlar i dagens lucka eftersom mitt hår skriker efter en sån här borste! blekte sönder mitt hår i somras och har precis kapat av nästan allting. tonade det brunt och nu behöver jag dyra, bra produkter och en tangle teezer som jag knappast har råd med efter alla dyra schampos och balsamer jag nu köpt med skulle vara helt perfekt!

Min sexåring har fantastiskt hår, tjockt och glänsande, vilket hon säkert kommer att ha stor glädje av när hon blir äldre. Just nu känns det mer som en källa till problem och konflikter. Hon vill gärna ha långt hår, vilket hon har fått ha, men är inte lika förtjust i att tvätta, reda ut och borsta håret. Eftersom hon är en väldigt aktiv tjej som konstant klättrar, klänger, gräver, simmar och upptäcker har det har varit en ständig kamp att hålla tovorana borta. Efter att hon hade haft vattkoppor i våras tillbringade vi en timme om dagen i två veckors tid med att försöka reda ut tovorna, men fick till sist ge upp och klippa bort en stor tova. Därefter kom vi gemensamt fram till att hon skulle klippa sig kort eftersom hon var så gruvligt less på allt som hade med hårvård att göra. Tyvärr tyckte frisören som mormor tog henne till att "hon som har så fint hår borde väl få fortsätta att ha det långt", vilket gjorde att min sexåring återigen ville ha långt hår. Så nu kämpar vi på igen... Allt som skulle kunna underlätta och minska konflikter kring hårborstandet och hjälpa oss undvika stora hårtjorvar igen vore fantastiskt!

Hej! varför jag är med och tävlar om denna tangle teezer, jo nyligen har jag just klippt mig och nu har det blivit väldigt tjockt, och svårare att borsta, därför skulle jag verkligen behöva en sådan :)
Min mail: [email protected]

Jag har haft en Tangle Teezer i några år som nu inte är så fräsch. Det skulle vara jätteroligt att få en ny borste som är hel och ren plus att den är så fin i färgen. :)

Yangle teezer är den bästa borsten även för lillkillen med långt hår men jag har ingen egen och måste låna sambons eller sonens. Nu hoppas jag det är min tur. Fin advent!

Jag är med för att det skulle vara kul att prova på denna borste, jag har en liknande borste men den har jag haft ett tag så skulle vara så kul med en riktig sån borste, ny och fräsch och fin :D

Har hört så mycket bra om denna borste så det skulle vara trevligt att få prova själv. Skulle också vilja prova den på min lilla son son ofta får tovor i sina små lockar =)

Jag är gärna med & tävlar! Är galet håröm, och borstningen är en plåga varje dag då jag har jättemycket och jättetjockt hår som lätt blir trassligt.

Jag är med och tävla för att mitt hår ofta är trassligt, speciellt efter duschning!

Hej. Jag är med och tävlar enbart för att jag allt för ofta borstar håret (och dessvärre med en vanlig borste) vilket sliter på det otroligt mycket. Så detta skulle underlätta en hel del och inte minst spara lite slitaget.

Använder väldigt ofta halsduk då det blir att man hår blir som en stor boll, vilket gör det svårt att borsta ut varje gång. Den här borsten får plats i min handväska och skulle vara väldigt bra för mitt hår.

Varje gång jag duschat skippar jag att borsta håret eftersom det är så jobbigt eftersom jag inte har någon bra hårborste.

Skulle gärna vilja ta del av den här omtalade borsten!

*Håller tummarna*























Follow my on Bloglovin







Trackback