Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG -

ADVENTSKALENDER 2016 LUCKA FYRA

 
SPONSRAT INLÄGG
 
Fjärde och sista luckan består av ett magiskt presentkort från Fotoklok. Webbutiken du kan framkalla alla dina vackra minnen. Fotoklok är min favorit webbutik när det gäller framkallning, rekomenderar sidan starkt. Du kommer inte hinna få priset innan julafton men detta skulle kunna vara en perfekt present till ett annat tillfälle eller varför inte en julklapp i efterskott. Samla dina julbilder och gör en fin fotobok av presentkortet.
 
 
TÄVLINGSREGLER
Svara på frågan "Vilka minnen skulle du vilja framkalla?" Posta ditt svar i en kommentar och vinnaren kontaktas den 24 december. (glöm inte att skriv med din mailadress, viktigt!) Tävlingen avslutas den 24 december klockan 23.59. Busenkelt och lycka till i tävlingen.
 
 
STORT GRATTIS till Fanny som vann lucka nummer tre, kontakta mig på beatrice_jakobsson@hotmail.com
 
 

Kommentarer

Åh jag skulle göra en fotobok på min dotters första tid i livet! Det hade varit häftigt att göra en fotobok till henne varje år :) carroandersson110@hotmail.com

Jag skulle vilja samla foton på mitt barnbarn och göra en bok som jag kan titta i när jag längtar efter honom. Han bor i Norge och vi träffas sällan då det är långt att åka.

Vilken fin lucka <33

Jag skulle vilja framkalla de gamla minnen, alltså foton, från barndomen som gjordes och fortfarande förvaras analogt. Det är riktiga minnen det!

Åh vad roligt! Jag skulle vilja framkalla alla bilder från min högstadietid då jag i somras gick ur högstadiet, för har så himla bra och fina minnen där ifrån<3

kul med tävling :D

men omg<333 tack :D

Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja föreviga våra bilder från i somras när vi var i Spanien. Det var min och dotterns första riktiga resa utomlands, och vår första upplevelse någonsin att få flyga flygplan. Det var nämligen något ingen av oss hade gjort förut, så dessa bilder är och kommer alltid betyda lite extra för oss båda.

Kram Sanna

Jag är med! Jag skulle nog framkalla en massa bilder på mina kompisar och alla fina stunder jag har haft med dom ;)

Finns så många minnen! Jag framkallar med jämna mellanrum pga barnen men just nu vill jag framkalla bilder från då William var nyfödd 😍

Jag skulle vilja framkalla bilder från min Palestina resa som jag gjorde här i början av december. Jag mötte så många fantastiska människor som trots allt förtryck kämpar på varje dag! :)

Jag skulle framkalla bilder från det gångna året, har en fotolina på min vägg som behöver förnyas :)

Jag skulle vilja göra en fin fotobok till mina föräldrar, om deras liv tillsammans, med foton från deras resor, foton på barn o barnbarn...

Hejsan, Beatrice!

Du vann Veckans Facebook-blogg hos oss på Blogg.se! Grattis :)

Ha nu en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Hälsningar,
Matilda, redaktör på Blogg.se

Svar: Hej Matilda!
Tack så mycket, detta gjorde verkligen min dag!!
God Jul och Gott Nytt år!! <3
Beatrice Jakobsson - Fotografi

En fotobok om min släkts historia från då till nu i text och bild.


LÄS INNAN DU KOMMENTERAR!

-Alla bilder här på bloggen är mina egna (om inget annat anges)
-Info om mig och min utrustning hittar du i menyn, samt min mail.

-Alla svarskommentarer raderas, speciellt "tack" eller likande.
-Kommentarer om reklam och frågestund, raderas direkt.

Trackback