UPPDATERING PÅ ETT GAMMALT INLÄGG, LYCKADES JAG?

För flera månader sedan gjorde jag ett inlägg, precis i början av tvåtusensexton. Fem saker jag skulle vilja göra under året, mina äventyr och drömmar. Nu när året börjar lida mot sitt slut är frågan hur många drömmar som gick i uppfyllelse och jag är själv ganska förvånad att jag lyckades nästan med att göra alla saker under året. Men vissa saker saknas. Mitt inlägg om drömmar och äventyr hittar du här. LÄNK TILL INLÄGGET OM NI VILL LÄSA.
 
 
 
 
 
 
Uppdatera min kamerautrustning var ett måste under tvåtusensexton och jag lyckades riktigt bra faktiskt. Ett nytt kamerahus, många analogakameror och väldigt mycket tillbehör till kameran. Väntar även på min poloridkamera som säkert kommer snart. Förväntansfull inför ännu mer utrustning. Har inte blivit speciellt mycket tillbehör när det gäller objektiv, men detta år har jag fokuserat på analogakameror för jag tycker det är speciellt att göra allt från grunden.
 
 
 
 
 
 
Söka skolor och även börja plugga var en av sakerna jag skulle uppfylla under året. Började plugga under hösten och snart har det redan gått ett år då jag ska bestämma mig på nytt vad jag vill göra. Ångesten börjar redan nu. Fortsätta plugga eller inte? Osäker i början av att plugga men ångrar mig inte nu.
 
 
 
 
 
 
Uppleva Norrsken och fotografera skulle inte bli lätt att uppfylla under året. Man kan inte riktigt bestämma när ett Norrsken ska komma, först hade jag tänkt att få uppleva det i Norge men det blev inte en resa till Norge detta år. Vet inte hur länge jag har haft drömmar om att uppleva Norrsken men är överlycklig att jag hade tur att det var Norrsken just den kvällen jag gav mig ut i mörkret för att fotografera stjärnor.

Och nu har jag äntligen fått upplevt en magisk händelse, nu vill jag fotografera och uppleva ett större Norrsken. ÄR MER FÖRÄLSKAD NU. Man kan även säga att jag fick ett extra plus på denna upplevelse, tidigare i veckan fick vi chansen att vara med på en föreläsning om Norrsken. Lärorik och fantastiskt att Calle från Facebook gruppen "Norrsken Sverige" kom till oss och berättade massor med bra information.
 
KANSKE HINNER GÅ I UPPFYLLELSE/HINNER INTE GÅ I UPPFYLLELSE
 
Skulle även göra en ombre med färgen lila och jag testade en gång men det syns inte speciellt mycket eftersom jag hade ganska mörkt hår vid topparna. Nu har jag färgat topparna ljusare och ska försöka göra en ombre innan detta år är slut. Uppdaterar om jag lyckas, haha! 
 
 
 
Mitt första försök på att färga lila ombre, ska göra ett försök till innan året är över. 
 
 
Min sista upplevelse var att åka till Norge, men jag har verkligen inte kommit iväg till Norge, men nästa år kanske? Vill verkligen åka till Norge, mitt drömmål om man inte räknar med andra ställen jag vill besöka igen. Måste bara hitta någon som är pepp på att åka med mig och uppleva Norges fina natur. En bra roadtrip i Norge med bra sällskap. Men jag ska lyckas med den drömmen också men inte under detta år. Hinner inte.
 
Kanske fyra av fem saker kommer/har jag lyckas med att uppleva detta år. Känns väldigt bra att lyckas!
 
 
 

Kommentarer

Du har ju faktiskt lyckats med många saker! Ska verkligen första fixa en liknande lista till nästa år :)

Det känns som att du har hunnit med mycket under året :)

Vilket roligt inlägg! :)
Verkligen kul att se vad man har lyckats bocka av och inte!
Kram

Åh vad kul att du hunnit med så mycket!

härligt :)

men det är ändå bra resultat! Ska göra liknande lista åt mig själv tills nästa år å se hur de går :D

Vad bra att ändå hunnit med en del. Jag känner igen den där stressen om ifall man ska fortsätta plugga eller inte, jag är mitt inne i det hållet själv. :) <3

Lila ombre lär väldigt coolt :D Jag har länge velat ha lite rosa till mitt mellanblonda hår, men vågar aldrig x'D

Svar: Ja verkligen!! :) Kör på, du kommer säkert inte ångra dig!!
Beatrice Jakobsson - Fotografi

roligt o se vad du har uppnått :)

Så härlig känsla :)

Härligt att du lyckats göra så mycket ändå!:D

Härliga bilder!

Sv: Tackar så mycket!

bra att sätta upp lite mål :D

Åh hade också velat skaffa mer saker till kameran! Ett objektiv skaffade jag i år iaf haha :)

Åh, Norge. Dit hade jag också velat åka!

Grymt!! Jag vill också ta en tur till Norge, se den fantastiska naturen! Var där när jag var liten, men var för liten för att idag minnas det. Haha

Du har verkligen lyckats bra med dina drömmar och önskningar för året tycker jag!! :D Så kul att du började plugga och dessutom utvecklat ditt fotograferande, din utrustning och fick uppleva norrsken!! :) Det är du så värd vännen!

GRYM är du!

Åh vilket kul inlägg! Så bra att följa upp =) ser fram emot nästa försök på ombrén =)

Roligt inlägg, åh så roligt att du lyckats uppdatera kamerautrustningen!!

Kul att ha betat av några saker som man vill göra! Hoppas du kommer till Norge :)

Härligt inlägg och fantastiska bilder:)

Så kul att kolla tillbaka och se om man lyckats! Det gick ju bra för dig! Det du inte hinner med iår kommer du helt säkert att göra nåt annat år. Kramar

Wow, vad häftigt att du hunnit följa och uppnå målen så väl :D

sv: Ja speciellt lussebullarna, mina favoritbullar är det :D

Så snyggt med lila ombre! och vi får hoppas att du får komma till Norge nästa år då :) jag drömmer också om road trip där och fota, speciellt när bergtopparna ligger i dimma.

Härligt att läsa och se tillbaka på <3

så skönt att lyckas med en hel del :)

Kul att ha mål och uppnå dom ;)

Så fint med håret :)

Roligt inlägg! :)

hej, ville bara meddela att jag fått hem vinsten nu, är superpeppad på den :D :D Tack!!

Svar: Ååå vad kul!!! :D Stort grattis igen till dig! <3
Beatrice Jakobsson - Fotografi

härligt inlägg!

Härligt att du uppnådde så många!

Så roligt inlägg!

Åh så härligt! :D

sv: Ja, bara måste ta tag i och göra videon med hårrutin :)
Ha en bra helg!

Väldigt smart att skiva upp vad man vill åstadkomma under det kommande året, det blir ju mycket lättare att hålla koll på det då. Du har ju lyckats väldigt bra med 4 av 5! :)

Ska nog göra likadant för året som kommer nu.

Svar: Det är mycket enklare och jag tycker verkligen att du ska göra det!! :) Tack, känner mig sjukt nöjd! :)
Beatrice Jakobsson - Fotografi























Follow my on Bloglovin







Trackback