Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG -

SAKER SOM HÄNT MEN SOM JAG INTE HAR BERÄTTAT

Eftersom jag själv och ni uppskattade min uppdatering av bra, dåliga och konstiga händelser under min senaste vecka så tänker jag fortsätta med den idén. Vet inte om jag kommer köra varje vecka eller om jag slår ihop några veckor, allt beror på vad som händer under dagarna. Denna vecka kommer det vara väldigt blandat av händelser och väldigt få men det kommer ni förstå när ni läst hela inlägget. Här kommer mina händelser!
 
 
 
 
Varje morgon har jag spenderat på samma sätt den här veckan, har startat dagen med frukt, yoghurt och kaffe. Direkt efter har jag haft energi till att söka in till olika utbildningar, alla ansökningar är inte klara men dom viktigaste som hade ett datum den här veckan. Det är nästan allt jag har gjort under veckan, vilket är väldigt sjukt och inte likt mig. Men längre ner i inlägget förstår ni kanske varför jag inte gjort speciellt mycket. MITT HUMÖR!
 
Johanna lyckades verkligen överaska mig med att skriva ett fint inlägg om mig och några andra tjejer. Inlägget handlade om Instagram favoriter. Hade inte förväntat mig det när jag klickade in på hennes blogg, hennes fina ord gjorde verkligen min dag. Älskar när man inte fått någon varning och upptäcker det själv, wow hon lyckades verkligen med att överaska mig. Kika in på henne's blogg för det är hon verkligen värd, Johanna Seijsing.
 
 
 
 
För några dagar sedan skulle jag anmäla mig till en sida för att tjäna pengar. Lagom när jag skulle skriva in min blogg kom det upp en text "din blogg är redan registrera" Försökte logga in med alla olika mail som jag har men inget funkade. Kontaktade kundservice och självklart hjälpte dom mig. Det som hade hänt var att någon med ett helt annat namn hade registrerat min blogg, varför skulle personen vilja registrera min blogg? Stör mig verkligen på personer som försöker med allt. Tur att jag aldrig hade länkat något i min blogg så personen inte kunde få betalt för mitt jobb.
 
Exakt hela mitt påsklov har jag spenderat i min säng, framför datorn och i soffan. Vet inte vad som har hänt men min energi och lust till att göra något försvann när jag gick på påsklov. Fick väldigt konstig humör och det gör inte saken bättre när jag inte somnat innan 02.00 i snart tre veckor. Om jag har tur somnar jag innan 05.00, vilket är sjukt jobbigt och det är inte så konstigt att jag blir trött. Man kan verkligen inte sova. Så mitt humör och sömn har inte varit en bra kombo. Bara för att jag spenderade lovet på Gotland hände nästan inget men samtidigt hade inte varit trevlig att umgås med.
 
 

Kommentarer

Men usch vad otrevligt att någon annan hade registrerat sig med ditt namn. Tur att det löste sig! <3 Kramis

Svar: Ja sjukt skönt att det gick att lösa! :)
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Kul att läsa! Även om inte alla punkter är roliga:)

Kul med sådana inlägg :) Kram

Det där med att någon hade registrerat din blogg är ju jättekonstigt! Tur att de inte fick ut någonting utav det!

Vilken god frukost och hoppas din energi kommer tillbaka snart 💕

Men åh vad kul att bli överraskad med ett sådant inlägg :)

Åh, spännande att söka utbildningar :-)

intressant inlägg :)!!

Åh vad gott!

Min sömn har inte varit på topp den här veckan heller.. Hoppas det ger sig!

Nej vad konstigt med registreringen! Vissa människor alltså..

Vad roligt med utbildningar, får man fråga vad du har sökt? :D

Svar: Fortsättning inom min foto, en skola i Stockholm bland annat! :)
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Älskar såna här inlägg :)

men vad konstigt med att någon annan har registrerat din blogg! Fyy ;c

ursäkta, vem fan gör så!? Vidrigt.

Svar: Blir fett besviken, hittade tjejen och skickade en vänförfrågning på Instagram men fortfarande inte fått svar! Så personen känner igen mig eller använder inte Instagram längre! Haha!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Fortsätt med dessa inlägg, så roliga!! Hatar när man hamnar i såna svackor med veckor av för lite sömn och mycket stress och så blir humöret bara pannkaka! Hoppas det snart blir bättre och jag måste säga att jag tycker att du har varit väldigt duktig med frukostarna, det är superbra att äta klokt med frukost så man orkar massa :)!! Och håller alla tummar för utbildningarna du har sökt!! <3

Svar: Ska fortsätta, det är verkligen så kul!! :) Ja, mitt humör är fortfarande pannkaka, men vet nog varför nu! Äter väldigt sällan frukost så ibland får man lyxa till sig något gott!! :) Tack bästa du!! <3
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Men MUMS vad gott! Öppnar du någonsin frukostrestaurang så är jag helt klart bland dom första i kön ;) Kram

Svar: Haha, vad bra! :) Jag skulle vilja ha ett Caffe på Gotland men det ska bara vara kvälls/natt öppet! Återkommer när jag öppnar det, haha!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

så roligt inlägg! och mums :D

Vad jobbigt med sömnen! Men lät ändå skönt med en lugn vecka :)

mums med frukt :)

Goooood frukost!

Konstigt att någon registrerat din blogg??

Svar: Ja sjukt konstigt!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG


LÄS INNAN DU KOMMENTERAR!

-Alla bilder här på bloggen är mina egna (om inget annat anges)
-Info om mig och min utrustning hittar du i menyn, samt min mail.

-Alla svarskommentarer raderas, speciellt "tack" eller likande.
-Kommentarer om reklam och frågestund, raderas direkt.

Trackback