Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Hur gick det med min bucketlist 2018?

Wow, nu ska vi disuktera min bucketlist som jag gjorde i början av året. Hur mycket jag har lyckas med och vad jag inte gjorde? Tro mig men detta var inte mitt bästa år för att ha en bucketlist eftersom jag har en öppen som ni kan se men sedan en lite mer privatlista. Alldeles för mycket att hålla reda på.
 
- Genomföra mina fotograferingsprojekt
Trodde inte direkt att jag skulle hinna med att påbörja något ptojekt jag har planerat men jag har lyckas bocka av tre av mina fotograferingsprojekt. Har fortfarande många projekt kvar, målet var att hinna med minst ett vilket jag har gjort. Tyvärr kan jag inte dela med mig av något då bilderna ännu håller på att redigeras.
 
- Besöka flera ställen längre ner i Sverige, men först Göteborg
Detta är något som är busenkelt att göra men trots det har jag inte lyckas?! Var extremt nära på att uppfylla att åka till Göteborg över nyår men jag insåg att jag inte skulle hinna vara på ön mer än en vecka för att sedan vara i Göteborg tre dagar och sedan vara i Stockholm en vecka. Varför vara i Stockholm en vecka när jag kan vara hemma på ön och min ekonomi under december är inte speciellt stark nog. CSN är inte bra i december. Är galet besviken på mig själv för detta.
 
 
 
 
- Invenstera saker jag önskat mig i flera år
Ohhhjaaa! Något jag har lyckas extremt bra med är att köpa saker jag önskat mig i flera år, men hade även tur att få vissa av dessa saker på min födelsedag och resten har jag fått köpt själv. Amband med berlocker, mässing bestick, röd jeansjacka, svart/vita randiga byxor, plattång, Wacom ritplatta, Macbook, mm.
 
- Fotografera flera självporträtt än 2017
Ett mål var att fotografera flera självporträtt än förra året och jag lyckades trots att det inte är stor skillnad. Alla bilder har inte blivit uppladdade men jag klara det!
 
 
 
 
- Åka på spa en eller flera gånger med någon eller själv
Detta något jag forfarande borde och vill göra men tyvärr inte lyckades med att besöka ett spa.
 
- Roadtrip till Norge med några vänner
Vet inte hur många gånger jag ska behöva ha detta på min lista innan det går i uppfyllelse. Planerade lite med några kompisar som gärna ville följa med på en roadtrip men efter en fullspäckad sommar blev det inte av. Men jag var nära och tänker inte ge upp förrän jag har gjort detta eftersom det är min största dröm!
 
- Uppdatera bloggen oftare
Njaaaa, vissa veckor är bättre än andra typ som i december. Ett inlägg kan lätt ta flera timmar eller dagar och jag har inte prioriterat bloggen under stressiga veckor. Under december har jag verkligen haft mer tid att färdigställa inlägg vilket känns underbart då jag kommit igång med bloggandet igen.
 
 
 
 
- Använda min kamera oftare oavsett ursäkt
Well, detta är väl kanske något som har funkat helt okej. När jag varit ledig så har jag tagit med mig kameran men när jag vet att det är en lång dag i skolan där vi bara ska sitta och plugga eller ha en föreläsare så har jag faktiskt skippat att bära med kameran vilket betyder mindre andvändning av kameran. Vet att detta är en ursäkt men att fotografera något som jag ändå aldrig kommer använda känns inte som mitt mål just nu.
 
- Skaffa ett företag och färdigställa min hemsida
Företag skulle fixas och en hemsida skulle färdigställas samt publicerats, innan sommaren skaffade jag mitt företag som enskildfirma och har numera F-skatt. Företaget är inte stort men pengar har det kommit in och det var målet. Angeånde hemsidan kan jag säga att den är 89% färdig, designen är nästan helt satt, bilderna jag har är uppladdade men jag vill publicera hemsidan under nästa år och därför kan jag inte säga att jag klarade det med 100%
 
- Avklara resten av alla punkter
När det gäller mina egna punkter som är lite mer personliga och oviktiga kan jag säga att jag har klarat 70% av 100% så jag är ganska nöjd och tacksam för det!
 
OM DETTA ÄR MITT SISTA INLÄGG FÖR I ÅR SÅ VILL JAG ÖNSKA ETT GOTT NYTT ÅR TILL ALLA FINA BESÖKARE!
INSTAGRAM @BEATTRIICEE
 
RSS 2.0