Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 29

 
 
Jobbat två dagar av min lediga vecka, inte på båten utan har hjälpt min pappa och räfsa i ett megastort äng. Inget som är speciellt kul när man blir biten av alla små kryp som finns på öjn. Men pappa uppskattade hjälpen som han fick under mina två dagar i änget!
 
Små ätit smultrons från mammas trädgård, galet goda.
 
Säkert ringt tio olika företag under hela veckan, eftersom jag ska flytta så måste jag kolla upp att jag kan säga upp mig från vissa företag. Vill inte att min hyresgäst som hyr av mig ska behöva ha mitt avtal när jag hyr ut min lägenhet. Det är mer att fixa än vad man tror när det gäller att flytta/hyra ut!
 
 
 
 
Flera timmar under veckan har jag spenderat att sortera prylar som jag ska ha med mig till Stockholm och saker jag måste packa ner och ställa i min källare. Har faktiskt inte fattat att det är mindre än en månad kvar och jag kommer befinna mig på båten två av veckorna. Stress, stress och ännu mer stress.
 
Hittat fem festingar på min kropp och jag kan inte förstå hur dom kan börja gilla mig nu.
 
Åkt iväg på camping under en natt tillsammans med mamma och min lillasyster. Otroligt mysigt att åka iväg och tälta. Det bästa var att spendera tid tillsammans men även kunna koppla av från allt annat och faktiskt njuta av solen en dag under sommaren. Bad, sol och natur behövdes för min del!
 
 
RSS 2.0