det här är min text till dig.

jag gnäller säker varje dag på min blogg , men det var menningen att det bara skulle vara en blogg jag skrev i vad jag ville. men sen ville jag har besökande och allt. och det vill jag ännu. men här kommer lite saker jag ska gnälla över ni behöver inte ta och läsa. men jag måste säga att jag inte orkar skolan längre så drygt och värdelös. i 7:an då jobbade jag hela tiden och nu i 8:an så blir det jobbigt. men det är så man får ta det. och jag och moa gjorde någor bra i början av 8.an men det spelar ingen roll. men det var ju iaf bra att vi får se henne mindre visst moa ? men iaf jag hatar en person så in i helvete. förstör hela mitt liv bara jag få se henne. jag saknar tiden i 7.an men inte med henne jag hatar men annars. tänk vad mysigt och allt var lixom bra till slutet av 7:an och nu vad ska vi säga nu ? när jag började 8.an har mitt humör varit bra och inte bra. upp och ner hela tiden. skulle vilja åka bort kanske 2 veckor. det skulle varit bra för mig tror jag. för jag orkar inte med det här nu. jag som lovade mej själv att kämpa , men jag ger snart upp. helvete.. jag hatar allt just nu..iaf när du står där och förstör allt. visst du kanske inte gillar mig heller ? men jag har vänner som jag kommer en bit på hoppas jag iaf. Jag bryr mig inte vad du tycker om mig. eller kanske lite efter allt du förstör för mig. varför pratar du med mej ? bara för att du vill förstöra mer ? asså snälla försvin ur mitt liv och låt mig få kämpa men det går inte när du står och tror att du är bäst.nej nu får det var nog, nu vet ni vad jag tycker om ni läste detta. någon som förstå hur jobbigt detta är ?tack för ni försöker men kanske inte kommer gå. tack tack tack. lite längre än vad det skulle bli. sorry..

Kommentarer

Finns om du vill prata!

vem menar du ?



- ja det är skönt att va hemma :) <3

jaha okej,

haha tack!=) <3

Livet går upp och ned, så är det för alla. Mår dåligt jag med. Visst var allt bättre i 7:an? :D Skolan gick mycket bättre för mig då och även fast jag lovade mig denna termin att plugga vidare så blev det bara sämre och sämre...och nu sitter jag här med mål som är omöjliga att hinna med. Bråkade även med en kompis(vi var bästa kompisar i 3 år) och hon har sagt en massa ryckten om att jag och min andra kompis mobbade ut henne. Så nu är alla emot mig, i alla fall de i 8:an utan mina kompisar Liv, sandra och elin. Tack gode gud för att dom finns :) Men hur som hellst så hoppas jag att allt blir bättre för dig för det är du värd! Och tänk att snart är det lov som betyder ingen skola på en vecka! :D Ska kanske till gotland och jag hoppas verkligen att vi kan ses då :) Puss och kram <3

tack för ditt kommentar för länge sedan! jag är inte en sån som inte svarar men just nu är jag inne i en period, blogg kommer i sista hand. de som känner mig vet vad utbrändhet betyder, de vet. jag har då ganska lätt att förstå dig, din frustration över en person som man har något ogjort ihop med. de bästa är att undvika varandra om man kan. inte lätt i skolan, ingen som kommer att ändra något, flytta till en annan klass eller ens lyssna på dig förutom dina vänner. föräldrarna kan inte göra så mkt heller. att ändra saker innebär ofta att offra vissa andra saker. gamla vänner t ex om man flyttar. lite enklare för en vuxen, man söker ett nytt jobb, man flyttar lättare, jag gör det iaf om det kör ihop:) hur enkelt är det?! inte alltid. jag har en sådan dilemma just nu, med miljö, med människor. så jag förstår dig visst. du är dessutom tonåring. ingen vuxen vill uppleva den där tiden en gång till i sitt eget liv. i många fall iaf. tror jag. det var lite stressigt det här men ta inte på så stort allvar. jag känner ju inte dig som sagt. fina foto du har:)

du hatar verkligen den personen:/ jag hade en tjej förutom som jag hatade men numera så orkar jag inte bry mig mer och det har som tur blivit bättre.

men inget kan sluta bra med hat, bara fortsätta.

man får gnälla hur mkt man vill i sin blogg, de har ingen annan med att göra vad man skriver i sin blogg =)

Allt e upp till dig liksom

Jätte fint skrivat Ina men kan inte gå in på din blogg :(























Follow my on Bloglovin







Trackback