godkväll.

här kommer jag och ska skriva om min dag , kan ju säga att först på dagen skulle vi ha svenska men då kom Tommy och pratade om prao , efter som jag och moa inte fick det vi ville så vart vi sura. efter detta var dagen upp och ner hela tiden. hemkunskapen var jätte roligt gott med kladdkakka äppelpaj rabarberpaj. efter denna trevliga stunden åkte jag med moa hem och kollade på tv , sen upp på hemse och vara med stefan.

det var lite drygt i början , men jag och moa diggar stefans familj iaf , synd att du inte fick din kram moa den ville du ha. jag älskar stefan! efter det hem och få sitta här och skriva ska svara på alla söta kommentarer , imorgon blir det en ny dag vet inte vad som händer men jag hoppas jag hinenr skriva blogg imorgon. hoppas ni haft en bra dag! vad har ni gjort ? <3 och bilderna är på moa och dom är så snygga! :D

Kommentarer

kul bilder:D

och goda saker ni gjorde på HK, vi får göra bara riktig mat, inget bak och det är just det jag gillar mest, men men.



tack, det värmer at du aldrig ska ta mig bort fårn bloglovin:) fast det kund ejag redan förutspå hehe. jag kommer aldrig sluta blogga heller.

Vilken fin blogg du har, kika gärna in på min :)

=D

roliga bilder! :D



God natt! Kram :)

Godmorgon, hoppas du får en bra dag:)

kul kväll med dig bea <33 och stefan haha

Fina bilder! Och synd det där med prao, letar efter prao jobb jag med och det är väldigt jobbigt att få höra samma svar "nej vi tar inte emot prao elever". Aja, that's life :) Ja...jag undrar vem den där stefan är ;) Man har ju inte hört så mycket av han och inte heller så många bilder...så ta gärna ett smygfoto och lägg upp på bloggen så man får se (A)























Follow my on Bloglovin







Trackback