bil , tåg & buss hel dagen.

har ni saknat mig ? jag har saknat er iaf. tänkte ta och berätta om onsdagen och senare tar jag torsdagen. vaknade vid 06:30 var bara att klä på sig och sätta sej i bilen och börja köra , sen gick vi på båten och vi gjorde nog inte mycket då åt frukost , sminkade sej och sov. när vi var framme gick vi i orskarshamn och kollade lite och när vi skulle gå till bussen var det en gubbe (full) som sa - så här mycket orkar jag och gå. - vi svarade bara jaha tillbaka. ( HAHAH SJUKT KUL VAR DET)

sen vidare med buss till växsjö. sjukt tråkigt att åka buss men det gick bra. sen åka tåg en hel del , men när vi kom till alvesta så stannade tåget och vi visset inte vart vi skulle , men vi skulle fortsätta åka det tåget. men sen roper någon ut i högtalarna - jag ska gå av nu och ni får sitta kvar till någon anna kommer för jag ska köra vidare. där satt vi i en timme ingen kom. iaf fick vi ta ett annat tåg. och kom till bjuv där vi skulle hämta bilen. jag och moa var sjukt hungriga , så efter det så åkte vi och åt på max.

sen var det bara bil resa kvar till ullared där vi skulle bo , den dagen var det bara att åka och se ut i natturen. inte många bilder denna dag efter som det bara var att åka.

Kommentarer

Ullared är ju underbasrt :)

hur är de ?:D

allt bra med dig ? :)

VA KUL! :D

jodå, bara bra :) händer idag?

haha.. ^^ allt bra idag då? :)

sv : yes :)

har ni de bra ?:)

tack!

sv; Tack så mycket! :D

Jaa, det har jag och antar att du också har det? :D

okej:D

allt bra?

Sv: Trevlig att höra.

svar:hänt ngt annars :(?

Yes, verkligen :)

fina bilder :)

tack:)

jo det är helt okej. ska ut och filma nu.. ^^

jodå det är bra här :)

sv; Jaa, verkligen! :D

Jobbigt att sitta på buss tåg och så länge.. (a)

jag har verkligen saknat dig<3

och låter som du haft det msyigt under tiden du varit borta:)

fina bilder!

sv; haha :D

vad hittar du på? =)























Follow my on Bloglovin







Trackback