godmorgon


en bild på en snigel igen, min nya vän. Igår skickade jag iväg en jätte rolig sak till Liene som hon kommer får snart någon gång. och sen tänkte jag säga att det inte blir sov morgon idag, vi är lediga ni som inte vet det. men ska upp med bussen och åka till min syster och plugga.

efter skolan ska jag hem till ida men vet inte vad vi hittar på hela kvällen men det blir nog bloggen ändå. eller vad tror ni, men jag vill inte lova något men jag tror det iaf. men om vi inte hörs ikväll så vill bar bara önska er en bra onsdag.

Kommentarer

jättefin bild:) sniglar är söta på kort. hehe.



sv: okej. Tycker du verkligen det? kanske för att jag slänger aldirg ut gamla kläder, bara skänker bort om några blir för små fast nu så har jag inte växt så mycket senaste tiden så jag har inte behövt ge bort.

Hey ! skulle du kunna rösta på mig som veckans blogg hos jessicia tack ?



här : http://jjessicita.blogg.se/2009/may/de-nominerande.html#comment .



tack :)

sv; Okej :D.

jodå den har varit sjukt bra! =)

fin bild! :)

rolig bild!



sv: tack så mkt :) ha en bra dag!

ha en bra Onsdag ! ♥

vilken söt vän du har ;)kram



// Emma

haha söt!

sv: Haha ;) Okej, nej jag har inte tid att skriva så mycket så det är ju det som gör att det inte blir så mycket. Dessutom vet jag inte vad ja ska skriva om för jag är ju ingen modeblogg direkt och orkar aldrig leta efter sånt.. haha :P Men kul att du tycker om det ja publicerar :)

tack så mycket söt!

SV; Hehe, nått var det iaf ^^























Follow my on Bloglovin







Trackback