vad händer idag ?

igår åkte jag till moa bara för att vi skulle bygga kojor med konfirmationen , men en halv timme innan vi skulle åka så fick vi ett sms som stog att det blev instelt bara för det hade regnat. så vi slapp det och satt och väntade på att tiden skulle dröja. men sen sa rohan och jonte att dom var sjuka så vi tog med ida till visby. gjor de inte så mycket där vi bara kollade runt lite där och där. sen gick vi till buss och skulle se om det gick någon tidigare.

där träffer man christopher , som varit borta ett tag. men han gick snabbt igen. vi började gå bort mot Ö&B där vi träffer på han igen. efter som att han behandlingshem (kanske det heter) så fick vi hjälpa till att handla med Eva. sen efter det satt vi oss vid bussen och väntade hände inte alls så mycket då.. men kul var det , kom till hemse gick bort till angelica och åt mat. och var ute en sväng.

sen vaknade jag just nu sjukt varmt säger jag bara , sen ska jag svar på era söta kommentarer. sen vet jag inte vad som händer idag men det får ni se , jag som borde vetaa vad jag ska göra men har inget jag måste göra eller jo plugga måste jag nog göra. vad gjorde ni igår och ska göra idag ?

en bild här om dagen.

Kommentarer

det är grymt gott! :D

allt bra med dig idag?

kram <3

ha en bra dag :)

SV; Varse :) hur är det med dig :) ?

igår tog ja det mest lugnt, idag blir det massa plugg och skit :/

låter rätt bra ändå:) men min helg är tråkigare:P

sv: hehe tack söt:D och visst är kissen söt.

tråkigt att det blev inställt.. ;P

Grattis!



Du blev veckans blogg på Onerose.blogg.se!



:D

okej :)

Sv:

Mitt självförtroende är sämst ! ;p<3

sv; Okej, en dag efter mig då :D

Det är bra här med! :D

Vad tycker du om kjolen?

kram <33

Ja, jättegott =)

Ja visst är den? :D <3

Kram <33

Gjort idag?

Bra bild























Follow my on Bloglovin







Trackback