Han stal mitt hjärta. Killen med ett hjärta av guld.

 
 
 
Sömnlösa nätter, inga lediga dagar och helt förvirad var jag. En bra förklaring på min sommar. Vardagen bestod bara av jobb och det absolut sista jag trodde skulle hända var att bli kär i någon. Men titta, vad hände!? Jo jag blev kär.
 
Killen jag är löligt kär i spenderade sommaren här på ön för att jobba en säsong. Redan i slutet av juli åkte han hem till Stockholm för att plugga. Vi bor flera mil ifrån varandra. Distansförhållande har både bra och dåliga sidor. Visst är det jävligt jobbigt att vara ifrån varandra och att sakna varandra, men samtidigt är det väldigt bra att sakna varandra.
 
Höstvädret börjar krypa fram och mina kläder börjar sakta lämna garderoben. Älskar hösten. Att spendera dagarna med en kopp te, tända ljus och myskläder är något jag gillar starkt. Kallt brukar inte vara min grej men med myskläder så kvittar det.
 

Kommentarer

åh gud vad mysigt! grattis till er :D

Sv :D

åååh så fint, och så fint skrivet! ♥

Sv: Tack så hemskt mycket! :D

När man verkligen inte förväntar sig det så händer det!:D

Var jättegärna med i fototävlingen på min blogg. Sista dagen är tisdag, här är direktlänken till tävlingen:http://blogg.anniesfotografier.se/2014/august/vinn-en-canvastavla.html

svar; åh tack :D

så himla fint halsband!

Alltså ÅH så mysigt! Stort grattis till er!

Vilket underbart halsband!

sv: Ja precis :)

Åh jag känner igen det där.. Jag blev också kör nu i sommar. Men av olika anledningar så funkar det tyvärr inte.. Känns inte kul alls, men jag inser ju själv att jag bara måste släppa honom. Han är väl kanske inte den "tryggaste" personen att ha ett förhållande med vilket känns jobbigt. För jag blev verkligen kär i honom.. Men de är bara att ta nya tag o gå vidare. Jag har ju några andra att välja på som sagt haha :(

Hur är det annars med dig idag? Planer inför dagen? :)

Gud så fint, så himla vackert halsband. :) Ha en fantastisk tisdag tjejen, hoppas din dag blir grym! Kram!

tack :)
så fin bild!

Ja det är ju verkligen både och, men som du skriver bra att sakna varandra :)

Åh vad gulligt :) hur ofta ses ni nu då?

så underbart att hitta kärleken ju, men såklart jobbigt med distans, men jag tror det funkar om båda lägger ner lika mycket energi, och jag tror man uppskattar tiden med varandra på ett helt annat sätt!

Riktigt fint halsband!
Åhh vad härligt att vara käääääär :D

Grattis till dig/er eller vad man ska säga. Distans är inget som kan hindra om kärleken är äkta. All lycka till er kramar!

Fint!

Sv: ja superkul :D

Jag har väldigt svårt för långdistansförhållanden! :/

fint halsband!

Jag vet hur de kan va med distansföhållande. Haft det hela livet, har de fortfarande! :)

SV: tack

Åh vad fint!

Fin bild! Distansförhållande är riktigt svårt och det krävs så otroligt mycket från båda sidor för att få det att fungera. Men får man det att fungera så kan det bli riktigt underbart! Jag har haft ett distansförhållande, dock tog det slut på grund av många olika saker. Så jag personligen kommer nog inte ha ett distans igen. Men det fina med distans är att man kan njuta av de dagar man ses. För de blir speciella på något sätt.

fin bild :D

allt bra?

sv: Ja vi har ju pratat om förhållande. Det var ju seriöst liksom. Men jag insåg sen under tidens gång liksom att han kanske inte är så bra för mig.. Tyvärr. Han har inte varit dum mot mig eller så, utan de är mer att han lever inte ett så bra liv kan man säga. Han har tydligen haft problem med droger. ( Vilket jag inte märkt nåt av ) Han har dolt de bra, o varit drogfri i 1 år typ, sen så halkade han väl tillbaka lite smått, o då ville han inte visa sig för mig. Alltså att han fallit tillbaka. Han vill inte såra mig, o därför blev de som de blev :( Tråkigt, men jag inser ju själv också att när droger är inblandat så ska man akta sig :(
Men de finns ju fler killar. Bara de att han är en sån fin kille verkligen. Jävla droger. han ser ju inte ut som en knarkare eller vad man säger. Han är ju inte en pundare direkt. Bara de att han har sömnsvårigheter, o då så tar han till vissa droger för att han kan sova typ :(

Hur är det annars med dig idag? Nåt kul som hänt ikväll?
kram

Vad fint!

Sv: Absolut! :)

Kärlek är så fint!

Okej okej, min pojkvän ligger ute på veckorna och jobbar så vet hur det känns. Vanligtvis kommer han hem på helgerna men nu har han inte varit hemma på en och en halv vecka och det är ju så jobbigt :/ Men samtidigt bra så man får sakna varandra lite :)

sv: några planer för dagen? :)

Åh vilket fint :) kram

Det var det verkligen! :)

Sv: Vi har varit tillsammans i över 5 år nu, blir 6 i april. Jag älskar honom, mer i dag en jag gjorde innan, otroligt nog. Vi har bott i samma stad 2 år under dessa snart 6, men aldrig tillsammans utan som särbo. Nu har vi sedan lite över 1 år varit på distans igen. Det handlar om att kunna prata med varandra, vara ärliga och öppna. Sen finns det ju telefoner, datorer, cam och allt sådant så man kan ju se varandra och bygga en vardag med varandra på avstånd med.

Jag är inte van nått annat än distansförhållande. Alltid haft det så. Det är inte alltid enkelt och bra. Klart det finns perioder när man hatar det, vill ha den andre närmare sig. Men kärleken övervinner allt det i slutändan, för oss iaf. :)

kram

Sv: Ha en fin kväll! :)

- tack fina du :) ha en bra kväll! kram

Sv: Tack! :)

det är så himla fint!

hoppas du har en bra kväll!

Var jättegärna med i min fototävling :)
http://blogg.anniesfotografier.se/2014/august/vinn-en-canvastavla.html

Hoppas du får en bra torsdag! :)

sv: Tack. Ja visst är det så. Kärleken kan göra en blind ibland, o då måste man se det från en annan sida vad som egentligen är bäst för en själv o gynnar en på sikt. Även om det känns jobbigt i situationen :(
Men kul att du träffat en kille som det känns bra med! Synd bara att ni bor så långt ifrån varandra, men då kan ni ju riktigt längta efter varann o ha det super när ni ses! :)

Oja, jag är bara 20 haha så jag är rätt så ung :D
Hur mår du annars idag? Nåt kul planerat? :)
Stor kram

Sv: Ja, det var jättegott :)

Fint halsband! Och jag tror på er, trots distansförhållande. Det är som du säger, saknaden kan vara bra ibland :) KRAM!

Åh vad roligt att läsa:)

Jag är på väg att åka till USA som au pair under hösten så kika gärna in på min blogg och följ med på mitt äventyr från börjat till slut :)

Sv: har jobbat och gymmat och ikväll har jag bowlingträning :P

sv: Vad skönt :)

När är du född? Jag är född 94a!
Trevligt med fotografering! Har du gått nån utbildning inom foto eller? Tycker att du är så sjukt duktig på det nämligen! :)
Har träffat två vänner på birsta o bara suttit o snackat! Hur ser din kväll ut? :)

Tycker att sommaren gick alldeles för fort. Hade inte tackat nej till fler veckor ;) Härligt med höstväder tycker jag dock!

Ha en härlig helg :)

<3<3

ha en bra fortsatt dag!

Så underbart fint!

Det är sådär, själv?

Hoppas det långa avståndet inte förstör mellan er bara :)

Var himla gott :)

Förstår hur du känner dig. Jag & min sambo startade vårt förhållande med att dejta på avstånd (32mil) sen blev vi ihop med lika många mil ifrån varann. Nu 5.5år senare är vi sambo & bor i hus. 1.5år efter att vi blev ihop åkte han till Afganistan i 6månader för FN tjänst så ett distansförhållande bevisar verkligen hur man känner för varann :)

ha en fin lördag
kraam

Ja, jag älskar det! :D

Sv. åh tack! ♡

Hur ofta kan du träffa din kille?:)

Måste hålla med, det är skönt att träffas efter all längran men ibland är det bara fruktansvärt jobbigt att sakna. . !























Follow my on Bloglovin







Trackback