SOMMARSÄSONGEN OMBORD PÅ BÅTEN

 
Utsikten över Gotland, tidigt på morgonen
 
Säsongen ombord på båten är avslutad för två dagar sedan. Den här sommaren har varit väldigt annorlunda för mig jämfört med mina två senaste år ombord på båten. Under sommaren har jag testat på att jobba med ett nytt gäng, varit en zoombie eftersom jag jobbat under natten samt att jag har testat på att vara första KBV. Det har varit en stor utmaning för mig än vad jag hade räknat med från början, men jag klarade det trots allt som hände.
 
Trots en omtumlad sommar ombord på båten kommer jag sakna personer från mitt team samt mitt förra som jag aldrig fick chansen att hänga med eftersom jag jobbade natt. Men en omtumlad sommar betyder också att det är extremt skönt att slippa allt som har varit sämre detta år. Ni som känner mig vet att jag avskyr att bestämma och är alldeles för snäll men under sommaren fick jag ändra på det pga många olika anledningar.
 
 

Utsikten över Nynäshamn, tidigt på morgonen
 
Nu får ni inte tolka mig fel, älskar att jobba ombord på båten och allt som händer under varje arbetsvecka. Men något har varit fel denna sommar, har inte hunnit hängt med mitt gäng som jag jobbade med förra året, det har hänt mycket mer än förra året och jag har verkligen knappt gjort något på mina lediga veckor pga att mitt dygn helt omvänt. Men även fast det sämre som hänt tänker jag enbart bara ta med mig det bästa av sommaren som väger upp mest.
 
Det kommer inte dröja många veckor innan jag vill tillbaka och jobba. Tänk att det är flera månader kvar tills det ären ny säsong, hur ska jag klara mig? Kommer sakna alla arbetskamrater och är tacksam för en lärorik sommar ombord för det har det verkligen varit för mig.
 
 

Kommentarer

Fina bilder! Bra att det varit lärorikt även om det inte riktigt var som du tänkt dig :)

Är så himla impad utav att du kört som 1 kbv! Riktigt coolt! Kram fining <3

Är så himla impad utav att du kört som 1 kbv! Riktigt coolt! Kram fining <3

J*kla blogg.se.... Det var jag som skrev kommentaren innan, haha! Men namnet hoppade bort när jag klickade på skicka.... Hur som! Sjukt impad!! Kram <3

Jag tycker det var ett väldigt fint inlägg. För det är så lite så med utmaningar. Det kan göra en SÅ trött men det är också det som får en att växa.

Så vackra bilder :)

Ibland kan utmaningar verkligen vara lärande! Vi får hoppas att tiden till nästa säsong går fort <3

Vilken vacker utsikt och härligt att jobbat klart :)

så vackert! men vad tråkigt att de inte varit lika bra :/

så vackert! men vad tråkigt att de inte varit lika bra :/

Tänk att ha ett jobb man trivs så mycket på, så kul <3

Wow, vad vackert! Kram

Skönt att du ser det positiva i det ändå! 😊

Vad bra att du trivts ändå!

Du är så jäkla duktig bästa du och tänk, du fixade det trots att det var slitigt och sommaren inte riktigt blev så bra som du ville!! JAG ÄR STOLT ÖVER DIG BÄSTA!! <333

Så fina bilder!

Kul med lite utmaningar! :)

Vilken fin utsikt över Gotland :)
Förstår att de e jobbigt o jobba natt :/























Follow my on Bloglovin







Trackback