HEMLIGEHET OM EN RESA TILL ITALIEN

 
 
Startar första dagen på den här månaden i ett helt nytt land för mig. Befinner mig i Collalbo som ligger långt upp på ett berg i Italien, trivs väldigt bra här trots att jag knappt varit här i två dagar. Hunnit med att fira en väldigt annorlunda men rolig valborg här, druckit goda drinkar, blivit brun på armarna och faramför allt hängt med ett väldigt härligt sällskap som jag inte känner. En väldigt bra start och att bo nästan 2000 meter upp på ett berg är magiskt!
 
 
 
 
Vet inte riktigt varför jag inte berättat detta tidigare men har haft biljetten till Italien i över en månad. Men jag ska berätta vad jag faktiskt gör här i Italien. För tre år sedan lärde jag känna en fantastiskt människa via bloggen, varje gång jag var i Stockholm fotograferade vi men under senaste tiden jag bott i Stockholm har vi enbart fikat istället för att fotografera. Har ni läst min blogg länge har ni förmodligen sett bilder på Helen, i slutet av Februari fick jag förfrågan att åka till Italien och vara fotograf på hennes bröllop. Bara när jag fick frågan blev jag överlycklig att hon skulle vilja ha mig som fotograf, vädligt roligt!
 
Tackade ja och fick biljetten av henne när jag var i Barcelona med skolan, så har vetat om detta ett bra tag men aldrig berättat det här på bloggen. Så jag är här i Italien för att fotografera hennes bröllop som ska ske imorgon. Kommer bli så vackert att få ta del av ett bröllop uppe i bergen.
 
 

Kommentarer

Så vackert det ser ut!

Men åh vad roligt! Hoppas att du får det jättebra!

Åhh vad roligt! Lycka till med fotograferingen :) Det ser ut som en väldigt vacker plats!

Men WOW vad fantastiskt!! Stor lycka till, och njut lite för mig med väl? =) Kram <33

Svar: Tack!! <3 Absolut, försökte njuta så mycket jag kunde till alla!
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Men åh vad mysigt med Italien! Ser helt underbart ut :)

Åh vad kul!!

Åhhh vad roligt!

Åh vad kul!! :) Så fint!

Så himla roligt! Glad för din skull :D Måste kännas jättehärligt att få fotograferat bröllopet och dessutom i Italien! Hoppas det blir ett vackert bröllop :D Ser fram emot fina bilder här i bloggen! Kramar <3

ditt hår är är så vackert

Wow vad roligt! :)

Alltså jag är ju sååååå avundsjuk på dig som är på ett sånt fantastiskt ställe, det ser underbart ut :) Men jag har ju vetat om det här ett tag, hihi, och jag är så glad för din skull att du får göra detta vännen, det är du så värd för du är bäst! <3

Men GUD så kul! Hoppas du delar med dig av bilderna sedan!

Åh så roligt! Jag vill verkligen åka till Italien :D

Så kul!

wooow, vilken häftig upplevelse :D Heja heja heja!

Men gud så roligt och häftigt. Ska bli spännande att få se några bilder sedan <3

finaa bilder

Låter som ett fantastiskt roligt uppdrag! Lycka till med fotandet! (Italien råkar förövrigt vara ett riktigt favoritland hos mig)























Follow my on Bloglovin







Trackback